NAK SPAM SANGAT KAN ? NAH ! HAMEK !

9:30 AM

NAK SPAM SANGAT KAN ? NAH ! HAMEK !


NAK SPAM SANGAT KAN ? NAH ! HAMEK !


Assalamualaikum. Holla ~

Semalam tak dak entri sebab on MC... So, tak sempat nak up entri untuk esok, postpone minggu depan jelah. Hekhek

Haaaaa... Annoying tak dapat message dari ntah sapa-sapa pasal judi, iklan ntah papa and so on and so forth.. Sekarang SKMM dah buat satu service untuk aduan message yang macam tu. Boleh tengok SS aku ni kat bawah.





So, kalau korang dapat lagi message ntah papa ni, boleh buat seperti yang di atas ye. Report je terus kat SKMM. Geram kan dapat message nta papa ni. Sebagai pengguna, do your right ! Serve them right !

Jangan lupa tau no SKMM ni... 0162206262

You Might Also Like

14 comments

  1. selalu dapat, entah mana lar dorang dapat no kita nie.. Hampeh

    ReplyDelete
  2. sllu gak dapat..oo boleh report kat SKMM eh orite..tq info

    ReplyDelete
  3. sekarang kerap sangat dapat mesej macam tu.

    ReplyDelete
  4. akak dah hantar mggu lps..alhamdulillah takda dah mesej tu..to xtau laa kut2 pasni no lain pulak

    ReplyDelete
  5. Sakit hati btul kalau inbox semak dgn msg2 diorg ni

    ReplyDelete
  6. Memang sakit jiwa bila dpt msg bukan2 mcm ni.. Anw terbaeklah SKMM.. Well done!

    ReplyDelete
  7. rajin gak lah.. kdg² sekali dgn celcom center naik geram hahahhaa.. dok buat leceh sgt hntaq mcg slalu..

    ReplyDelete
  8. Jum ramai-ramai kita hantar.. baru dia tau..

    ReplyDelete
  9. nice info zaf.. dh lama tak dpt spam ni

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored