ENJIN PENCARIAN KERJA, NEUVOO

10:30 AM

ENJIN PENCARIAN KERJA, NEUVOO


ENJIN PENCARIAN KERJA, NEUVOO


Graduat ? Bakal graduat ? Atau sedang mencari pekerjaan lain ? Tapi, tak tahu nak cari kerja kat mana ? Anda kena teruskan membaca entri ni.

Assalamualaikum. Holla ~

Neuvoo adalah enjin pencarian kerja yang paling diperlukan oleh para pencari kerja. Ia boleh didapati di lebih daripada 64 negara di dunia ini. Malaysia adalah salah satu negara yang mempunyai tahap persaingan yang tinggi. Neuvoo dapat membantu para pencari kerja untuk mencari pekerjaan dengan efektif bermula dari pekerjaan yang tidak memerlukan kelayakan yang tinggi seperti pelayan dan housekeeping sehinggalah ke posisi pengurusan atau jawatan eksekutif.


Apakah perbezaan Neuvoo dengan enjin pencarian kerja atau lembaga kerja yang lain?

1) 4x kali ganda tawaran kerja di bandingkan dengan enjin pencarian kerja yang lain di Malaysia.
2) Antaramuka pengguna yang senang digunakan dan diakses.
3) Menawarkan peluang pekerjaan anda atau mencari kerjaya idaman anda secara percuma
4) Hantaran notifikasi e-mel secara langsung kepada para pencari kerja setiap hari apabila terdapat 
    tawaran kerja yang baru.

Neuvoo bukan hanya enjin pencarian kerja yang biasa, tetapi Neuvoo sangat inovatif dan sangat up-to-date. Keperluan para pencari kerja dapat disatukan bersama pada Neuvoo. Selain inovatif dan sangat up-to-date, Neuvoo juga memiliki fungsi-fungsi yang canggih tidak boleh didapati di enjin pencarian pekerjaan yang lain. Meskipun Neuvoo memiliki fungsi-fungsi yang canggih, tetapi Neuvoo adalah alat pencarian kerja yang sangat senang digunakan dan diakses oleh para pencari kerja. Pada saat ini, Neuvoo menawarkan lebih dari 60 ribu pekerjaan di Malaysia. Tambahan pula, majikan-majikan dapat menawarkan peluang pekerjaan mereka di Neuvoo untuk mendapatkan bakat-bakat yang diperlukan.

Secara ringkasnya, Neuvoo merupakan Google yang khas untuk mencari tawaran kerja. Neuvoo berusaha dan fokus kepada membantu para pencari kerja sehingga mereka memperolehi pekerjaan impian mereka.

Neuvoo bersiap sedia untuk membantu para pencari kerja untuk mendapatkan pekerjaan impian mereka! Sila kunjungi laman web Neuvoo di http://my.neuvoo.com








Neuvoo support beberapa bahasa yang mumudahkan pencarian pekerjaan yang dikehendaki. Memandangkan Neuvoo ni adalah user friendly, pencarian untuk perkerjaan pun sangatlah mudah. 

Jangan lepaskan peluang mencari pekerjaan dengan menggunakan medium Neuvoo. Good luck semua ! 

Antara negara yang didalam Neuvoo adalah: Uni Emirat Arab | Argentina | Austria | Australia | Belgium | Bahrain | Brazil | Kanada | Switzerland | Chile | Colombia | Republik Czech | Jerman | Mesir | Sepanyol | Perancis | UK | Greece | Hong Kong | Hungary |Indonesia | Ireland | India | Itali | Jepun | Kuwait | Kazakhstan | Luxembourg | Maghribi | Mexico | Malaysia | Nigeria | Netherlands | Norway | New Zealand | Oman | Peru | Poland | Portugal | Qatar | Romania | Rusia |Arab Saudi | Sweden | Singapura | Turki | Taiwan | Ukraine | US | Venezuela | Vietnam | Afrika Selatan



You Might Also Like

8 comments

  1. bagus jugak mende ni..menyenangkan cari keje

    ReplyDelete
  2. SS ada keje kosong nak tawarkan... Kemas umah SS yang tengah bersepah... Sanggup? Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  3. Sekarang ni, saya guna Jobstreet dan Skootjob. But compare dengan dua ni, SJ lagi syiok kot sebab JS banyak sangat saingin selain banyak juga scammer company beriklan kat situ.. Hurmm.. Bolehlah pasni nak try Neuvoo pula.

    ReplyDelete
  4. tq awak.. sy mmg tengah cri kerja skrng ni. sngt berguna untuk sy. :)

    ReplyDelete
  5. bab cari keje ni kena try je segala yang ada atas muka bumi ni..huhu

    ReplyDelete
  6. Perkongsian yang ohsem miamor.. Makin banyak platform untuk orang ramai mencari pekerjaan.. bagus nie..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored