IXORA HOTEL AFTERNOON TEA

3:30 PM

 IXORA HOTEL AFTERNOON TEA


 IXORA HOTEL AFTERNOON TEA


Tengah fikir satu tempat untuk meeting ? Untuk dating ? Untuk spend your  time with your loves one ? Well, Ixora Hotel might be your choice to spend your time because currently Ixora Hotel is having promotion for their Afternoon Tea. 

Their Afternoon Tea will be available at 3 pm - 6 pm, daily. Yes ! Daily. So, kalau tak sempat hari ni, esok masih ada. Hiks..

Their promotion is at  RM48.00 nett per set for two respectively. If you are bringing more than that, make sure it's in pair or else, bakal ada yang akan tolong habiskan untuk portion yang lagi satu.

Assalamualaikum. Holla ~


Jom tengok apa yang ada dalam Afternoon Tea by Ixora Hotel. Beverage choices ada coffee, tea and juice.

Coffee pun ada 4 jenis tau, freshly brewed coffee, espresso, cappuccino and cafe latte. Tea pun ada pilihan jugak antaranya English breakfast, green tea, herbal tea dan fruit tea.


 ILLY branded coffee which comes with 4 flavours for selection

Juice

So, here's the hero... The set for the day. 








Mango & Rasberry Cake with Fresh Cream 



Tuna Croissants


 Scones with jam and butter

Tuna Croissants and Cheese Sandwiches

Panna Cotta

Macaroons with mix fruits



Fruit tart

Semua dalam menu tu, memang sedap-sedap sampai siap bertambah escpecially the Tuna Croissants dan Cheese Sandwiches. Aku ni bukanlah penggemar croissants sangat, tapi Tuna Croissants from Ixora Hotel ni sangatlah sedap. Croissants tu sendiri dah sedap, campur dengan tuna yang to me memang ngam dengan croissants tu, lagilah rasa macam, nak makan tu ja. Nasib baik set for two, kalau set for 6, aku makan Tuna Croissants tu je, yang lelain orang lain makan. Hahaha


Coffee dulu seround !

So, untuk yang berminat dengan Afternoon Set by Ixora Hotel ni boleh refer kat bawah untuk details ye.


Price .:. RM48.00 nett (for two person)
Time .:. 3 pm-6 pm
Venue .:. Straits Café
Location .:. Ixora Hotel, Perai






Pihak Projek Blogger Utara ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak Ixora Hotel, Mr Moses atas layanan yang baik kepada familia projek Blogger Utara, dan Ms Noorizan diatas undangan untuk Afternoon Tea ni.




video

Pstt.. Ni first time familia Projek Blogger Utara dapat berkumpul hampir kesemuanya kecuali tanpa kehadiran Kak Ekin. Missing Kak Ekin.. 

You Might Also Like

5 comments

  1. rasa macam nak p lagi bawa budak berdua tu..

    ReplyDelete
  2. Tak ada kak ekin dah meriah tu sedap nampak makanan dia

    ReplyDelete
  3. Baru terasa nak pergi merasa juga. Sekali scroll nampak lokasi kat Perai.. Ok. Cancel. Frust nonggeng. ;p

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored