JOMBLO HAPPY.. INMSONIA KE BUDAK NI ?

2:59 AM

JOMBLO HAPPY.. INMSONIA KE BUDAK NI ?


JOMBLO HAPPY.. INMSONIA KE BUDAK NI ?


Assalamualaikum. Holla ~

Time entri ni tengah di karang dan di post kan nanti, mesti korang tengah tidow kan ? Korang mesti rasa hairan / pelik kenapa budak kuat tidow / banyak tidow/ tidow awal ni dok mengarang lagi pepagi ni. *ceh ! perasan sagat orang nak perasan sangat pasal ko Zafirah*

Sebenarnya, dah balun Nescafe ais segelas tadi. Aku memang tak nak minum caffeine, ajet-ajet diet tak mau minum benda manis. Tapi, malam ni aku terpaksa. Mood asal nak study, tapi tengoklah, dah almost 3 am, sibuk ke lain lagi.

Well, tomorrow gonna be a big day for me I guess. Please pray for me, may Allah ease everything. Thank you for your wishes and prayers. ^_^ 


In sha allah, kalau ditentukan aku berjodoh dengan "nya" aku kongsikan satu hari nanti. Kalau tak, cerita sini, habis sini je lah. *malu nak cerita*

Sebelum aku nak continue study, aku nak share lagu ni. Aku kan sejenis manusia yang suka lagu yang catchy, and bila dengar lagu ni terus tangkap dekat hidung telinga. Tapi, bila tengok lirik dia, aihh ! Lantaklah... Nah share lirik dia, lagu boleh tengok kat sini, JOMBLO HAPPY.


Penyanyi .:. Gamma1 

Tajuk .:. Jomblo Happy

Sedikit pun ku tak merasa malu
Tanpa ada kekasih di hatiku
Bukan berarti ku tak punya rasa
Untuk menjalin cinta

Ku tak pernah merasa kesepian
Atau mengangap sebuah cobaan
Hidup ku ini penuh dengan cinta
Dan ku sangat bahagia

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Aku masih ingin terbang ke bulan
Dan memeluk semua bintang-bintang
Aku masih ingin terus berjalan
Tanpa ada ikatan

Tak kan ku biarkan rasa kecewa
Membuat ku diam dan tak bersuara
Ku yakin di suatu saat nanti
Ada cinta abadi

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Bukan karna tak mampu
Untuk cari kekasih

Jomblo happy
Memang pilihan hati
Biar ku bisa bebas
Terbang kesana sini
Jomblo happy 


Jomblo happy !!! Yuk, sambung study.. Bubye ! Selamat tidow semuaa... Ehh !

You Might Also Like

8 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored