KONSPIRASI MEREKA.

8:18 AM

KONSPIRASI MEREKA.


KONSPIRASI MEREKA.


Assalamualaikum. Holla ~

Dapat ni dari group WhatsApp. Tamatkan konspirasi gula. Sebenarnya minuman 3 ini 1 ni banyak kandungan gula dia tanpa kita sedari. Walaupun rasa macam tak manis sangat, tak berapa sedap sangat, tapi percayalah. 

Kalau tak percaya jugak, check packaging dia. Berapa % kandungan gula. Aku pun dah kurang banyak minum minuman 3 in 1 ni. More kan air putih... *ajet diet sangat*





Bahaya minuman 3 dalam 1 :

1) Gula berlebihan
2) Krimer - lemak tepu
3) Lebihan kalori
4) Penipuan kandungan kacip fatimah, tongkt ali, gineseng etc

Nak minum lagi ke ni ? Terpulang laa.. Macam mana pulak dengan minuman 5 dalam 1 ? Okey ! Tunggu next share naaa..

You Might Also Like

6 comments

  1. akak pon dah jarng minum..cuma kalau teringin minum yang nescafe dekat mesin tu..

    ReplyDelete
  2. lama dh xminum 3 in 1 ka. 5 in 1 ka..hihih

    ReplyDelete
  3. Hurm.. Memang banyak gula pun..
    Sha tengah cuba kurang kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Memang dah lama tak ambil benda ni.. Sebab rasa yg terlalu manis. Saya pula ada kencing manis. Huhu..

    ReplyDelete
  5. Kalau boleh elak...
    Elakkan laaaa....
    Mmg btul pun ada gula berlebihan...
    Ekstrak kacip fatimah semua tu tak sampai pun 1%

    ReplyDelete
  6. kak ekin lama dah tak minum...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored