Officially yours !

9:19 AM

Officially yours !


Officially yours !


Hewah ! Tajuk kemain.. Officially yours.. Sape "yours" tu ? "Yours" tu merujuk kepada diri sendiri lah. Sebab dah dapat name card sendiri.

Assalamualaikum. Holla ~

Syokkan bila ada name card sendiri. Dah lama nak buat sebenarnya, tapi atas sebab musabab serta faktor yang telah dipunca kuasa duakan, bebaru ni baru dapat buat.

Kalau nak tau, name card ni aku tempah melalui online je. Name card ni boleh tempah kat SINI. Tempahan adalah percuma, cuma bayar harga postage ja. Best kan ?

Design pun boleh buat sendiri mengikut kreativiti. Ni design yang aku buat.  





Erk ! Kenapa love ? Sebab, miamor kan maksudnya sayang ku.. Sayang equal to love. Mihmihmih

Sebab tu la, design nya ada love. Jom tempah kad anda sekarang. Nanti promosi tamat, dah tak dapat dah 100 pcs kad secara percuma ni.

Aku tak pasti bila aku tempah kad ni, tapi aku rasa kad ni sampai awal dari yang sepatutnya. Sebab, masa pengesahan order, ada dinyatakan tarikh yang diambil untuk proses pengeposan dan aku kira-kira, sepatutnya lambat lagi nak sampai. Tak sangka, sampai awal pulak.

Thank you Pixajoy !

You Might Also Like

7 comments

  1. Cantiknya kad dia! Sibbaik baca entri Firah ni. Akak lupa akaknya tak design lagi 😋

    ReplyDelete
  2. Hmm.. teringin nak order. tapi nak bagi kad kat sape hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. huhu.kalau ada biznez ley la buat business caRD

    ReplyDelete
  4. cantiknya..nanti nanak satu boleh???

    ReplyDelete
  5. Sha pun ada tempah gak.. tengah tunggu sampai.. hehehe

    ReplyDelete
  6. teringin nak buat juga. tapi kat sape lah nak bagi.. huhu.. dulu masa kerja pun pernah ada, sekarang semua dah buang ke laut. hik3..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored