PROGRAM KEUSAHAWANAN

10:00 AM

PROGRAM KEUSAHAWANAN


PROGRAM KEUSAHAWANAN


Nah ! Ada satu hebahan untuk hampa ! Kalau berminat nak jadi usahawan, tapi tak tau macam mana nak start, nak jual apa, jomlah sertai program ni. Semoga dari program ni, akan terserlah "nur" yang dicari. ^_^



Hampa pepandai lah zoom sendiri ye. Tu dah habis besaq dah aku scale kan dia.

You Might Also Like

12 comments

  1. Walaupun dah zoom, tetap kurang jelas.. Nasib baik boleh rujuk juga di web INSKEN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. SN pun dapat cam tu je tapi nak share jugak.. sorry Reen ~

      Delete
  2. bagus join program-program macam ni, boleh tambah ilmu

    ReplyDelete
  3. sapa2 nk jadi usahawan cepat2 join...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom ZF kita join mana tahu periuk nasi terbukak.. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Yui memang tak leh lepaskan peluang ni.. heee

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored