REVIEW BURGER SYOK MCD

9:16 AM

REVIEW BURGER SYOK MCD


REVIEW BURGER SYOK MCD


Assalamualaikum. Holla ~ 

Hello September.. Be nice, be mine.. Ehehe.. Day two baru nak cerita pasal kedatangan September kan...

By the way, masa tengah taip entri ni, still dalam keta otw ke kilang. Huh ! Jangan risau, bukan aku yang drive, bukan jugak ehem2, tapi hari ni car pool dengan officemate. Sebab hujan, memang jam nak mampus and first time aku tak sampai lagi time2 cam ni. Jangan bos sampai dulu dari aku dah, satgi dia berletiaq berbakoi-bakoi.

Hari ni nak lunch mana ? Eh ! Awal nau cakap pasal lunch. Heee.. Tak lah. Sebab McD ada keluar kan burger baru, burger syok. Maaf bagi yang masih boikot. Aku tak lah selalu ke McD tu, kalau teringin sangat je. Ni pun habuan ibu.




Walaupun habuan ibu, ada la jugak aku cukai. Hahaha.. Bagi aku, burger syok ni memang syok. Burger ayam dia sedap, lembut.. Sos dia pun sedap. Kira syok la kat tekak aku. In term of sayur tu biasalah kan... Kalau nak banyak, kena buat sendiri lah..

To me, burger syok ni sedap and repeatable ! Harga dalam RM 11.++ if I'm not mistaken. Tu kotak nampak ringan sebab, burger dah habis. Tinggal kotak je, kotak pun kotak lah...

You Might Also Like

19 comments

  1. syoklah tgk model burger syok ni ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak2 McD nak hire tak lepas ni ?? hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. haaaa.. tu nasib baik ade, kalau tak de, cakap kosong je tau.. heee

      Delete
  3. Replies
    1. kena la syok dulu, baru leh dapat beger syokk

      Delete
  4. Replies
    1. isinya dah settle,kotak je nasib belum.. hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. meh sini meh.... nak brapa ? satu, dua or tiga ??

      Delete
  6. burger mmg menjadi pilihan saya time lapor tengah2 malam. eh time study dulu selalu kot makan burger lewat malam.. tapi saya kureng la mcd.. huhu

    p/s: tentulah ingat lagi SN. coverage blogger sy tak ramai jadi sy ingat kebanyakan blogger yg singgah ke blog sy ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee... burger lewat malam memang best time student dulu.. slalu jugak buat...

      thank you sebab ingat and singgah sini lagi... ^_^

      Delete
  7. Replies
    1. tak silap, Lat yang lukis kot kartun atas tu

      Delete
  8. terliur pulak tengok zaf jadi model burger syok ni.. hahahahaha nak kena bodek abe ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. terliur tengok zaf ke tengok kotak ke tengok beger ?? haha

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored