REVIEW FRUTTARE BANANA SMOOTHIE

9:00 AM

REVIEW FRUTTARE BANANA SMOOTHIE


REVIEW FRUTTARE BANANA SMOOTHIE


Assalamualaikum. Holla lads and guys ~

I'm back. Ehehehe.. Kalau hari tu dah review pasal Fruttare Mango Smoothie, boleh baca kat SINI, kali ni nak review pulak pasal couple Fruttare Mango Smoothie hari tu, yakni, Fruttare Banana Smoothie.

Mmmm.. Bananana.. Dari segi packaging memang dedua nampak macam sama, Banana Smoothie dan Mango Smoothie, kedua-duanya warna kuning. So, kalau nak Banana Smoothie atau Mango Smoothie pastikan korang amek ais krim yang betul. Jangan dah sampai rumah, baru sedar tersalah amek ais krum.. Maaflah time tu ! Kena makan jugak even sakit hati. Hewhewhew



Kan ? Samakan dengan Mango Smoothie hari tu.. So, make sure bebetul ye tak tersalah amek. Huh !




Review jujur dari seorang perwira kaki makan. Erk ! Banana Smoothie  ni rasa macam ais krim yang aku buat sendiri kat rumah dengan menggunakan esen pisang, Sejibik ! Cuma hari tu sebab abah yang makan, and time aku rasa tu tak dapat pulak banana chunky, so.... Tak boleh nak komen pasal banana chunky tu. Tapi, rasa dia memang purely macam esen tu.

Huh ! Tapi, korang tak tau kan cemana rasa ais krim pisang yang aku buat tu ? So, korang kena lah beli Fruttare Banana Smoothie ni untuk rasa... Kan kan kan ??

Till then.. See ya ~ 



You Might Also Like

9 comments

  1. Kena beli ni,..akak apa2 yang ada pisang, akak ON je :)

    ReplyDelete
  2. skrg susah nak dpt yg pisang tuu byk jual yg mangga jee sobs

    ReplyDelete
  3. haii mcm2 brand smoothie skrg
    tp k.el suka yogurt bliss slim tu ape ntah nama nye haha

    ReplyDelete
  4. Selalu nak beli tapi asyik x jumpa.. Hahaha.. Teringin nak cuba..

    ReplyDelete
  5. kena p cari ni... terliur tengok pulak

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored