REVIEW FRUTTARE MANGO SMOOTHIE

9:30 AM

REVIEW FRUTTARE MANGO SMOOTHIE


REVIEW FRUTTARE MANGO SMOOTHIE


Assalamualaikum. Holla ~

Tengah cuti raya lagi ka ? Mood pun cuti ea ? Aku dah start kerja dah. T_T

Hari tu masa singgah Petronas untuk isi minyak, nampak ada promotion baru. Terpengaruh benornye. Tapi, time tu terpengaruh nak beli Cornetto Royale, tak ingat pulak harga dia. Dia buat combo, so dua batang aiskrim Cornetto Royale tu, macam murah laa.. 

Tapi, as soon as sampai kat tong aiskrim dia, terus tertarik dekat aiskrim Fruttare ni. Terus, Cornetto Royale tak pandang dah ! Fruttare ada dua pilihan, mango dan pisang. Kali ni nak review mango dulu, pisang esok lah pulak ye. Satgi, dua-dua lenjan hari ni, esok dah tak dak cerita. Hakhakhak


Sedap ! Yang tu yang boleh aku cakap. Rasa macam mango betul. Rasa tak puas pulak dengan sebatang aiskrim ni. Dalam aiskrim tu pulak ada chunk of mango, real mango. Memang rasa macam makan mango yang betul dan bukan tengah makan aiskrim. 




Maafkan muka comot baru balik kerja yang dah tak sabar nak makan Fruttare Mango ni.  Seriously recommended untuk cuba Fruttare Mango ni. Memang tak rugi, mesti nak ulang beli lagi macam aku. Muhahaha




Thank you Walls' sebab buat aku tangkap cintan teruk dengan Fruttare Mango ni. Fall in love sangat ! Nak lagi !!!!

You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. Sedap ! part chunky mango dalam ais krim lagi sedap...

      Delete
  2. hahahaha... zaf2 dh jadi blogger promote brg2 makanan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. tak lah.. as sharing is caring.. mihmihmih

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored