REVIEW VEGOOD, PURPLE CARROT & BLACKCURRANT

10:30 AM

REVIEW VEGOOD, PURPLE CARROT & BLACKCURRANT


REVIEW VEGOOD, PURPLE CARROT & BLACKCURRANT


Assalamualaikum. Holla ~

Nak review lagi. Minggu penuh dengan review. Hehehe.. Okeh ! Tak mau beletiaq panjang, tak larat nak baca taip. Air kotak Veegood ni seingat aku, dah lama ada di pasaran cumanya aku tak pernah berniat nak mencuba sebab kebanyakkan air kotak keluaran Vegood ni semuanya ala buah-buaharrot and. Kan ada air kotak buah yang lagi sedap. Ahaks !

Tapi, bila dah minum, rasa macam... Aik ! Sedap lah pulak.. Rasa yang boleh tekak aku terima, carrot campoq blackcurrant. Or maybe sebab recently aku ajar diri aku minum carrot o instead of carrot susu. Hahaha ! Maybe !



To me, kira Vegood Purple Carrot dan blackcurrant ni adalah one of a good combination. Sedap ! Rasa macam tak cukup sekotak ni, yang ni pun bukan aku beli.





Tapi, aku tak sure ini permainan minda atau sebaliknya, esoknya aku rasa aku pakai spek macam tak selesa sangat macam mata aku ada power yang lebih. Hahaha.. Won't regret to buy next time and will consider to buy it. Sejuk lagi best kot !

You Might Also Like

4 comments


  1. hahaha.. bykkan mkn karot utk mata bershinar. dan2 xpyh pkai spek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hat tu yang betoi... hukhukhuk *bila nak hilang rabun ??*

      Delete
  2. blackcurrant ok dah.. carrot ni saya kurang sikit.. tapi nk kna try jugak la..kot2 kena ngan tekak

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored