SEMBANG GEGURL .:. IN2IT LIP TREAT

10:11 AM

SEMBANG GEGURL .:. IN2IT LIP TREAT 


SEMBANG GEGURL .:. IN2IT LIP TREAT 


Assalamualaikum. Holla ~

Aku jenis pantang. Pantang masuk ke drug store, ada je benda aku nak cekau nanti. Kalau Guardian umpamanya, barang yang RM 1, RM 2, RM 3 dah memang menjadi rutin. Dah tu, amek pulak gaya nak buat stok sebulan. Haih !

Hari tu singgah Guardian, macam besalah, barang yang RM 1, RM 2, RM 3 tu memang amek punya. Nanti cerita kat entri lain pasal barang yang RM 1, RM 2, RM 3 tu. Lepas tu,pusing-puisng pulak dekat bahagian alat-alat solek and mata tertancap dekat satu bahagian di bawah brand IN2IT.




Memandangkan lip balm aky yang lagi satu (brand lain) aku tinggal dekat ofis, so nak cari alternatif lain untuk yang kat rumah la.. Berkenan pulak lah dengan IN2IT Lip Treat ni. Untuk  IN2IT Lip Treat ni, ada 3 pilihan warna iaitu pink untuk ceri, orange of cause for orange dan merah untuk strawberry. Calit-calit kat tangan, berkenan warna merah walaupun lipstick Revlon pun memamng dah merah. Dah kenan, nak buat cemana kan.

Harga untuk  IN2IT Lip Treat ni, RM 11.++ ja. Bagi aku, produk  IN2IT menawarkan harga mampu milik, sebab tu rasa nak cekau semua. Nasib iman menguasai nafsu. Eceh !

First time apply, rasa sama. Second time apply, rasa sama. Arghh !





Sama dari segi apa ? Sama dari segi rasa keselesaan aku terhadap  IN2IT Lip Treat ni. Lembut je bila kena kat bibir which is not as what I expected it to be. Aku ingatkan  IN2IT Lip Treat ni sejenis yang keras seperti kebiasaan. But, I'm totally wrong. Lembut je bila kena kat bibir. Dan yang paling penting, ianya sangat moiture. Lips terasa lembab dan basah. Suka sangattt ! Colour pun tahan lama. Untuk yang tak berapa suka mengenakan lip balm dengan warna, boleh apply dengan kuantiti yang sedikit.  IN2IT Lip Treat ni jugak boleh dijadikan base sebelum memakai lipstick. Memang nampak perbezaannya.

By the way, aku suka jugak pick for cherry tu. Bau yang lembut dan sedap. Orange pun not bad cuma aku rasa agak weird kalau aku pakai warna orange maybe sebab tak pernah try before. Okeh ! Who knows someday I might try it. Muhehehe

Kalau nak mencari lip balm, boleh consider  IN2IT Lip Treat sebagai salah satu pilihan anda. Best ooo !!!!

Till then. See ya ~

You Might Also Like

8 comments

  1. kita pun ada jugakkkkk tapi yg original punya. nak ambik merah takut menyala sangat. hahaha

    ReplyDelete
  2. Cam menarik jerk ni... Kene beli jugak ni.. Hehe..

    ReplyDelete
  3. Nampak best juga lip treat ni..sama la..kak wana pun suka beli brg yg rm1,rm2 walaupun sbnrnya x perlu sangat pun..ish..ish..

    ReplyDelete
  4. nampak macam best jah boleh pergi usha ni

    ReplyDelete
  5. akak memang suka kumpul lip balm macam ni.buat apa ntah, mulut satu je..haha

    ReplyDelete
  6. Ari tuh ada nampak kat kedai,..pandang jelah sebab lip balm kat umah tak abis2 lagi :)

    ReplyDelete
  7. Lama dah x pakai lip balm.. bila nengok yg ini cam berkenan je..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored