SEMBANG GEGURL .:. LIBRESSE MAXI TRIAL

11:24 AM

SEMBANG GEGURL .:. LIBRESSE MAXI TRIAL


SEMBANG GEGURL .:. LIBRESSE MAXI TRIAL


Assalamualaikum. Holla ~

Jom girl's talk. Hari ni pasal Libresse maxi pulak. Sapa pakai Libresse ? *eceh ! jawab dalam hati je* So, untunglah dah tahu ke ' best ' an Libresse ni. Aku tak pernah pakai Libresse, or maybe pernah masa pau kawan2, tapi mana lah tahu tu Libresse kan. huh !

Aku selalu pakai competitor Libresse yang ku kira dah bertahun lama jugak aku setia dengannya. Yelah ! Aku kan orang yang setia. :P

Dalam pack trial ni ada 6 keping termasuk 3 keping panti liner dan 3 keping pad yang berlainan. Ada maxi wing, maxi non wing dengan night. Panti liner un setiap satunya berbeza. Haaaa.. Yang penting, terselit jugak voucher RM 1.50 untuk membeli Libresse di Watson. Okey lah kan.





So, kalau suka dengan Libresse, amek voucher RM 1.50 tu, pi Watson cepat-cepat amek dan bayarlah apa yang dah amek tu ye. Memang lah nilai voucher tu tak banyak, tapi at least save RM 1.50 dan Rm 1.50 tu boleh beli benda alah lain kan kan kan...

Aku quite suka dengan performance Libresse ni so far and might consider untuk beli Libresse. Tapi, kena tunggu stok sedia ada running out dulu lah kan sebab aku terbeli banyak bebaru ni. Ku sangkakan dah habis, rupanya terselot di tempat lain. Adeh ! Jadi, stok ku memang agak menimbun. Sapa nak ? Nak lelong. Ahahaha... *gurau*

Upss ! Lupa.. Sapa yang tak pernah try Libresse and rasa nak try, boleh request kat SINI.

Till then ! See ya ~

You Might Also Like

8 comments

  1. I pun pakai libress! Thanks for this info, sekarang juga nak pergi Watson.

    ReplyDelete
  2. Hakakkkk tak pakai Libress... Hakakkk pakai Kotex... Tu pun rasa nak tukar, tak sedap dah material tak macam dulu..

    ReplyDelete
  3. Mummy pakai libresse jugak.. selesa . Tapi yg ada 2 kepak yg overnight tu..hehhee :D

    ReplyDelete
  4. Selesa pakai ni..harga pun berpatutan..

    ReplyDelete
  5. X berape sesuai dengan kulit akak libresse nie..

    ReplyDelete
  6. kak ekin pakai libresse.. selesa pakai dia..

    ReplyDelete
  7. Akk slalu pkai libresse ni atau cloth pad...mmg selesa skit compared yg lain

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored