EARLY BIRTHDAY GIFT - THANK YOU !

8:19 AM

EARLY BIRTHDAY GIFT - THANK YOU 


EARLY BIRTHDAY GIFT - THANK YOU 


Assalamualaikum. Holla ~

Belum pun masuk bulan Oktober, tapi dah dapat hadiah hari jadi. *cerita hari tu* Terima kasih Kak Ekin sebab telah memberikan hadiah hari jadi Zaf lebih awal dari orang lain. Hehehe 

Kak Ekin bagi header blog ni masa penghujung bulan September, tapi sebab aku terlampau excited dah pasangkan header blog tu sebelum sampainya birthday, tu yang header blog tergantung lebih awal namun ucapan terima kasih ku tangguh sehingga bulan Oktober. *teruk*






Cantik kan ? Kemas dan simple. Aku memang tengah fikir untuk membuat header baru, tapi kekangan masa dan idea menyebabkan header lama masih tergantung rapi. Ohh ! Sebenarnya, aku ada menang GA jugak suatu masa dulu. Hadiah dari GA tu pun, header jugak, tapi sampai hari ni tak dapat. Sokay !

Kak Ekin jugak dengan berbesar hati telah merabentuk blog ni punya watermark. Pun aku suka ! Better dari dulu kan ? Nampak lain dari yang lain. Kira sekali pandang, tahu lah sape punya gambar tu. Kan kan kan...


So, kalau korang berminat jugak untuk mendapatkan khidmat mereka bentuk header atau watermark anda, bolehlah hubungi Kak Ekin. Tengok detail kat bawah ye.

Blog : Cik Ash


Again.. Thank you Kak Ekin... Semoga terus dimurahkan rezeki dari dunia blogging.

You Might Also Like

8 comments

  1. wah...dpt hadiah...nk jugak....hihihi

    ReplyDelete
  2. hepy besday.. hehehe..
    menginjak tahun baru ok dah letak header baru...

    ReplyDelete
  3. wahhh seronoklah tu dpt hadiah kan

    ReplyDelete
  4. huhu.. jelesnya.. kita pon nak berbufday jugaklah nanti. >,<

    ReplyDelete
  5. cantiknyer..kaler lembut selembut wajah empunya belog..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored