DDS TREATMENT - RAHSIA AWET MUDA

10:30 AM

DDS TREATMENT - RAHSIA AWET MUDA


DDS TREATMENT - RAHSIA AWET MUDA


Rahsia awet muda. Sapa tak nak nampak muda walaupun umur meningkatkan ? Faktor persekitaran dan faktor pemakanan banyak hubung kaitnya dengan tubuh badan kita.

Ada banyak cara untuk mengekalkan awet muda, selain mengamalkan pemakanan yang sihat serta amalan-amalan keagamaan yang konsisten adalah satu caranya. Hari ni, dengan perkembangan teknologi, dengan menggunakan mild electric pun boleh mengekalkan awet muda.

Pernah dengar pasal DDS treatment ? Kalau belum, boleh baca sikit kat SINI untuk dapatkan sedikit idea. Selain mengekalkan awet muda, DDS treatment ni ada banyak lagi kelebihan lain, dan diantaranya untuk memperbaiki sistem perjalanan darah. 

Pengaliran darah yang baik, membolehkan organ dalaman berfungsi dengan baik. Aku telah melalui sendiri pengalaman melalui DDS treatment ni, untuk awet muda. Tapi, untuk mengekalkannya, kenalah buat secara konsisten kan. 

Memang nampak perbezaan pada pengalaman pertama menggunakan DDS treatment ni. DDS treatment membantu memperbaiki perjalanan darah kita. Apabila darah boleh mengalir secara normal, banyak kelebihannya.

Sebelum aku kongsikan lebih lagi mengenai DDS treatment ni, aku kongsikan pengalaman sebelum dan selepas melalui nya.


awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Sebelum

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Sebelum (sisi)

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Sewaktu DDS treatment

Perasan tak, muka aku bahagian kanan macam berminyak sikit ? Ni disebabkan, sewaktu rawatan, massage cream telah digunakan untuk memudahkan rawatan. Nampak tak, pipi belah kanan tidak sebulat pipi belah kiri ? Perasan tak dibahagian dagu jugak turuk mempunyai bentu V berbanding dengan dengan sebelah kiri. 


awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Sewaktu DDS treatment

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Sewaktu DDS treatment

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Sebelum 

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Sebelum

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Sebelum (selepas mencuci makeup)


awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Sewaktu DDS treatment

Bahagian kanan muka Ayu pun berbeza kan dengan bahagian kiri ? Pipi semakin mengecil, dagu pun meruncing. Memang nampak perubahan walaupun pada rawatan yang pertama.


awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Selepas

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Selepas 

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah
Selepas


Sebelum memulakan DDS treatment, muka kita akan dicuci dengan menggunakan produk organic, bergantung kepada keadaan kulit kita. Andai kulit muda remaja, set untuk kulit remaja akan digunakan dan andainya muka yang lebih berusia, set yang yang sesuai akan digunakan. Sewaktu mencuci, proses urutan untuk melancarkan perjalanan darah jugak turut dilakukan. Haih ! Rasa nak tido kena belai macam tu. 

Selepas muka dibersihkan, muka anda akan di scrub kan pulak supaya muka lebih bersih serta membantu pelancaran darah. Dan kemudian barulah DDS treatment dilakukan. Selalunya, setiap DDS treatment akan mengambil masa lebih kurang 20 - 25 minit. Masa keseluruhan dari proses memcuci muka sehinggalah selesai segalanya, mengambil masa lebih kurang sejam setengah. 

Sepasang plat rubber akan diletakkan pada bahagian belakang anda, dan jugak kepada beautician. Jadi, sewaktu rawatan, bukan sahaja anda akan merasa aliran mild electric tu, beautician tu turut merasai nya. Contohnya, jika anda stress, electric yang mengalir akan terasa lebih kuat daripada sebelumnya. Jadi, beautician tu akan mengetahui yang anda sedang stress, begitu jugalah untuk bahagian-bahagian lain.

Sewaktu rawatan, gigi dan gusi anda akan berasa agak tidak selesa kerana aliran electric ni. Tapi, jangan risau kerana bekalan electric yang dibekalkan adalah selamat. Tahap aliran electric tu akan berbeza mengikut keselesaan kita. Dan, akan berlainan jugak sekiranya digunakan di badan.

DDS treatment boleh menyembuhkan penyakit lumpuh dengan rawatan yang secukupnya. Ada jugak pesakit yang tidak dapat membuka matanya atas faktor usia, dan doktor tidak dapat menyarankan sebarang rawatan kepadanya atas faktor usia. Namun, setelah menjalani rawatan ni dengan konsisten, matanya kembali dapat dibukak. 

DDS treatment bukanlah bomoh mahupun menggunakan jampi serapah, tapi DDS treatment membantu melancarkan pengaliran darah yang membuatkan otot yang tidak boleh bergerak kembali bergerak. 

Banyak manfaat DDS treatment ni. Kalau berminat, anda boleh menghubungi no dibawah untuk membuat temujanji serta mendapatkan konsultansi.

Jinghan - 0125951537
sohjinghan@hotmail.com


Ni produk yang digunakan untuk rawatan golongan muda remaja.


awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah 


Ni lah perbezaan sebelum dan selepas. Anda bandingkan lah sendiri kerana aku sendiri telah melaluinya. 

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah

awet muda, anti ageing, DDS treatment, first in malaysia, gelugor, sungai pinang, karpal drive, lumpuh, strok, lancarkan darah, perjalanan darah

You Might Also Like

10 comments

  1. looo awat x ajak..nak p jugak..huhuhu

    ReplyDelete
  2. rawatan ni lebih kurang macam rawatan laser ke zafirah?

    ReplyDelete
  3. fuhyooo beauty blogger dah skrg..makin cantik lah pasni..tok under diri sekian

    ReplyDelete
  4. Ni buat dkt mana?

    blogwalking :D theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. hehehe.. lps ni pakai BB kusyen mesti makin lawa

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored