NIGHT SEMALAMAN DI NO. 57 MACALISTER

9:00 AM

NIGHT SEMALAMAN DI NO. 57 MACALISTER


NIGHT SEMALAMAN DI NO. 57 MACALISTER

 
Teringin kan nak stay kat bangunan lama ? Nak rasai pengalaman bermalam di sana. Jom sahut cabaran Night at Semalam di No.57 Macalister.



Sebarang pertanyaan boleh contact dengan Lembaga Muzium Negeri Pulau Pinang.

You Might Also Like

12 comments

  1. macam tak berani nak stay situ..

    p/s : Zaf, akak tag untuk giveaway nih http://izzeyda.blogspot.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. jom la kak ! teringin nyaaa

      maseh tag ! Dah join dahh

      Delete
  2. idok le akak ko yang penakut ni nak join...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... baru nak ajak untuk meramaikannn

      Delete
  3. akan jd mcm dlm filem night at museum x? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tak tau lagi, nak tau kena try... hihihi

      Delete
  4. Baru tgk pun dh seram mmg x laaa

    ReplyDelete
  5. Memang tak la.. Nengok gambar pun dah merinding.. Inikan pula nak stay..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored