SEMBANG GEGURL .:. PURE BEAUTY, POMEGRANATE ANTIOXIDANT CLEANSING FACIAL WIPES

10:00 AM

SEMBANG GEGURL .:. PURE BEAUTY, POMEGRANATE ANTIOXIDANT CLEANSING FACIAL WIPES


SEMBANG GEGURL .:. PURE BEAUTY, POMEGRANATE ANTIOXIDANT CLEANSING FACIAL WIPES


Sembang gegurl kali ni antara product yang dah lama aku pakai cuma asek lupa nak kongsikan kat sini. Cleansing facial wipes dari Pure Beauty. Boleh beli dekat Watson SAHAJA. Harga dia dalam RM15.++ Tapi, masa aku beli ni tengah promotion, dapatla dalam RM11.++ 

Serious worth it ! Banyak pcs. *lupa dah ada berapa helai dalam tu*

Masa beli hari tu, memang la kembung, koi hari koi nipis la packaging tu.

Cleansing facial wipes dari Pure Beauty, dengan Pomegranate serta anti-oxidant dapat menanggalkan waterproof mascara dan makeup. Selain itu, ia juga melindungi kolagen dalam kulit, mengekalkan kulit sihat serta membantu meremajakan kulit. Auch ! Teruja kan ?






Demagogically tested dan sesuai untuk semua jenis kulit. Selain itu,  Cleansing facial wipes dari Pure Beauty ni jugak percuma tanpa Paraben. Tau kan bahayanya Paraben ni. Selain percuma Paraben, Lanolin pun percuma jugak tau. Dan yang paling penting tanpa alkohol so, bolehla bawak solat.

Kalau nak travel, benda ni macam ni la memudahkan. Selalu nak kemana-mana memang bawak Cleansing facial wipes dari Pure Beauty ni ja. Campak ja masuk handbag, settle.

Sekeping facial wipes ni memang boleh gunakan untuk seluruh muka, tak payah dua or tiga. Dia jenis yang tak cepat kering, so, even nak pakai lama mana pun tetap basah. Aku dah pernah biarkan dalam jangka masa agak lama, *tapi tak ingat berapa lama* tetap basah. Sampai last, aku buang je walaupun rasa sayang sebab rasa macam boleh pakai lagi. Compare dengan facial wipes yang lain yang memang cepat dry, ada setengah tu siap aku tak habis lap satu muka lagi dia dah kering. T_T

Sedih tau. Dah kena guna 2 helai at least. Bau pomegranate tu pun tahan lama tau, kat tangan pun melekat... 

Till then. See ya ~~


You Might Also Like

12 comments

  1. boleh lah beli ni..murah pun murah compare hat lemuel tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lemuel tu boleh putih sebab tu mahai sikitttt

      Delete
  2. murahnya 11+++.. masih ade promation ke tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak de dah.. baru ni pegi tengok pun harga RM15.++

      Delete
  3. Akak pun suka guna produk2 pure beauty ni :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Eh2 ! Muka Sis JM lagi manis.. kalau time tengah tengok muke Sis JM, tak payah letak gula pun tak pe

      Delete
  5. Bagusnya kalau kelembapan dia tahan lama.. Mesti best je wipes muka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. tu yang paling Zaf suka ngan dia.. tak cepat kering

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored