TEKSI-MOTOR, KINI DI PENANG

9:00 AM

TEKSI-MOTOR, KINI DI PENANG


TEKSI-MOTOR, KINI DI PENANG


Assalamualaikum. Holla ~

Khamis dah ni.. Hari ni, ada traning, whole day pulak tu. Dengan kerja menimbun, ntah bila nak siap. Orang belakang *boss* dah dok tanya bila nak submit ? 

Lupa kan pasal tu sat. 

Ni nak bagi tau ni.. Kalau sebelum ni heboh pasal Uber Car / Grab Car, sekarang kat Penang, ada lagi satu yang lagi cepat time waktu jam. Perkhidmatan Teksi-Motor. Haaaa.... Yang ni, kalau kat Tanjung / Georgetown, memang style lah.. Tak yah nak kena tunggu lelama...






Kalau berminat nak menggunakan perkhidmatan Teksi-Motor, boleh contact no 017-3889269 naaa..  Kalau berminat nak jadi rider depa pun boleh, WhatsApp 'Rider' ke no 0111-23642446.




You Might Also Like

6 comments

  1. dasyatttt ar.. kalau pompuan susah sikit la..xkan nk bonceng dengan abg tanjung kot..hahaha

    ReplyDelete
  2. dah macam kat indon dah.. kat indon dalam cerita sinetron rilex je heroin cerita islamik naik moto dengan lelaki pakai teksi moto nih.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Dah macam kat Thailand Indonesia pulak..

    ReplyDelete
  4. Kahkah...
    Ok ni lawak...
    Tp seelok2 nya..kalau yg pompuan tu cari rider pompuan gak

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored