TOLONG BOLEH....

10:15 AM

TOLONG BOLEH....


TOLONG BOLEH....


Assalamualaikum. Holla ~

Really tired for these past few days. Mood nak menaip pun ke laut. Minggu ni tak dak auto publish entri. Kalau yang ada tu, maksudnya fresh entries.

By the way, tolong doakan keselamatan dan kesejahteraan serta mendapat umrah yang mabrur untuk ibu ku yang terinta.

Tak lupa jugak tolong  doakan kesihatan abang kandung ku yang tengah tersadai di hospital atas sebab yang tidak dapat diketahui lagi.

Dan,  tolong doakan aku supaya dapat settle kan kerja yang menimbun ni dengan fokus yang sangat tinggi.

Makanya, minggu ni mungkin aktivit blogwalking dan sesi membalas komen, agak hambar. Will see you soon ~


You Might Also Like

6 comments

  1. Semoga dipermudahkan segala urusan.
    Urusan ibadah, urusan perawatan dan urusan tugas.

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan semuanya ye zaf

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan semuanya ok zaf..

    ReplyDelete
  4. ok zaf.. semoga dipermudahkan la nanti

    ReplyDelete
  5. Allah...macam2 dugaan...semoga dipermudahkan...aamiin

    ReplyDelete
  6. inshaAllah semoga dipermudahkan segala urusan kak zaf! ;)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored