WORDLESS WEDNESDAY #62.:. WHEN SOMEONE SAYS DON'T !

9:44 AM

WORDLESS WEDNESDAY #62.:. WHEN SOMEONE SAYS DON'T !


WORDLESS WEDNESDAY #62.:. WHEN SOMEONE SAYS DON'T !


Assalamualaikum. Holla ~

When someone says don't ! You my asked why, but please follow ! There must be something good in it. Tak payah lah nak begau sangat, learned your lesson hokey ! Once is enough. 



You Might Also Like

11 comments

  1. Unni pnah guna time jga abg kat hospital.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Ala.. Power bank kan banyak..
    Lagipun tengah sakit.. rehat lagi bagus..

    ReplyDelete
  3. Allahu bahaya sangat tu
    lepas ni semua kena hati2 lah
    kat umah pun gitu jugak

    ReplyDelete
  4. tu la tolong la jangan jadi selfish kan..

    ReplyDelete
  5. Hospital kena sediakan plug lain utk pesakit yg jauh dari peranti oksigen or wut ever yg mudah terbako... tak pon suruh nurse chargekn henpon... pepandailah nurse carik kan plug... kih kih kih

    ReplyDelete
  6. fuh bahaya tu.. jgn la duk guna.. cari la plug lain..

    ReplyDelete
  7. Biasa yg org ckp jgn, yg itu jgk dia nak buat

    ReplyDelete
  8. some of us igt bla ada je suis kt situ bleh cas hp ishhhh

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored