WORDLESS WEDNESDAY #63.:. COSMETIC EXPIRATION DATES

8:30 AM

WORDLESS WEDNESDAY #63.:. COSMETIC EXPIRATION DATES


WORDLESS WEDNESDAY #63.:. COSMETIC EXPIRATION DATES


Assalamualaikum. Holla ~

Asyik beli barang make up je. Girls / ladies / women, sedar tak semua barang make up ada epired date dia. Jom check yours as per below, and take action for that.







Sumber Google

You Might Also Like

14 comments

  1. kdg2 rs syg nak buang wpn dah expired hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. dulu tak tahu pun pun ada expired macam ni.. ingat selalgi elok, boleh guna

      Delete
  2. erkk ada tarik expride rupanya..beu tahu

    ReplyDelete
  3. Itu lah kekadang saya guna je sebab sayang nak buang :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. sama jugak.. nak2 kalau jarang gunaa

      Delete
  4. selalu mereput je,suka beli malas nak pakai...huhu

    ReplyDelete
  5. saya beli..pakai jarang.. pas2 lama2 xpakai dh..malas nk makeup bagai.

    ReplyDelete
  6. nice info...kah3...rsnya nk kena buang dh mekap hantaran kawen ritu....x buang sbb syg tp x pkai pon...dok pkai hat lelain yg baru ni ja

    ReplyDelete
  7. X ada alat makeup bedak pun x pakai 😬

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored