LAZADA - TECHIES 29 Nov - 5 Dec

8:30 AM

LAZADA - TECHIES 29 Nov - 5 Dec 2016


LAZADA - TECHIES 29 Nov - 5 Dec


Assalamualaikum. Holla ~

Lazada sales tengah berlangsung. Minggu ni minggu untuk penggila gadget pulak. Sampai 5 Dec ni je.. Bila dah godek Lazada, confirm ada benda yang melekat. Kan ? Tapi, dah kalau memang nak beli, tak godek pun, melekat jugak. Ahaks !

Okey.. ni antara wishlist aku... sikit ja letak, letak bebanyak satgi kata aku lobi pulak. Gaji dah masuk, berdesup lah tengok Lazada ye. Mihmihmih



lazada, sales, techies, external memory, sandisk, midea, vacuum, iphone, waterproof casing, bag,

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 16GB  


Haaa... ni boleh guna kat phone. Function dia sebagai external memory.. Jadi, kalau rasa memory phone dah nak penuh, tapi, rasa malas nak transfer gambar masuk ke dalam lappy or external hard disk, ini ialah alternative nya.. 

Selain daripada SanDisk Ultra Dual OTG Drive, aku tengah tengok jugak yang ni..


lazada, sales, techies, external memory, sandisk, midea, vacuum, iphone, waterproof casing, bag,

Midea Vacuum Cleaner MVC-SC861R


Yang ni pulak untuk Ibu. Ibu dah beli lebih kurang macam ni, dah berapa batang dah. Kemain senang la buat kerja kan. Dari dok hangkut vacuum besa gedabak tu. Adeh ! Yang ni, tanpa bantuan aku pun, Ibu boleh buat sensorang. Senang ! Ringan ! Cepat ! 


lazada, sales, techies, external memory, sandisk, midea, vacuum, iphone, waterproof casing, bag,
Underwater Waterproof Case for Apple iPhone 5 5S 40m/130ft Black  

Tertengok pulak hat ni. Tapi, kalau ada yang ni, lagi senang kan. Hari tu, masa pi Sunway Lagoon, aku guna waterproof bag je. Yang ni, siap boleh tekan lagi. Senang nya, tak gaduh dah susah nak tekan masa dok dalam waterproof bag. ☺ Nak jugak ? 


Ehh ! Banyak lagi lah sales untuk techies sampai 5-Dec 2016 ni. Cepat pi tengokk kaih apa yang hampa nak. Atau apa yang hampa perlukan. 



You Might Also Like

4 comments

  1. yang usb flash drive tu akak dah ada..memang best..senang nak simpan gambar..berbaloi beli.. yang waterproof case tu berkenannnnnnn la Zaf! sat nak pi tengok ada dak untuk hp kak farah..tqtq 4 sharing!

    ReplyDelete
  2. Vaccum clenaer tu nak beli satu lah...mcm bagus je

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored