PRINGLES : SALT & VINEGAR vs ZESTY LIME & CHILLI

10:19 AM

Assalamualaikum. Holla ~


Ni entri jajan lagi. Tuan tanah kedaung ni memang sejenis manusia yang suka makan jajan. Muhaha.. Kali ni nak review pulak Pringles Salt & Vinegar dan Zesty Lime & Chilli.

Dah lama entri ni dok dalam draft. Alahai ! Malasnye tuan tanah kedaung ni nak menaip Dush ! Ni kes terjumpa kedua jajan ni masa singgah Giant hari tu. Tu lah ! Kalau ada Sizuka, mesti tak jadi macam ni kan. Hehheh

Kena pulak time tu harga untuk Pringles ni kira murah. Dalam RM3.++ untuk sebalang, apa lagi. Tuan tanah kedaung terus grab dedua dengan muka tamak haloba.


Tadaaaa ! Ni lah rupa adik beradik baru Pringles. Errrr ! Rasanya Pringles Salt & Vinegar dan Zesty Lime & Chilli ni bukan limited edition sebab kat packaging tadak mention pun. So, kalau dah settel baca nanti, and rasa teringin jugak, bolehlah mengunjungi pasaraya berhampiran anda.


pringles, salt & vinegar, zesty lime & chilli, sedap ke, best tak, pedas tak, apa yang best, masam tak


Honest review, this is unpaid review tau ! Untuk Pringles Salt & Vinegar ni, aku tak berapa sukalah sebabnya rasa vinegar tu. Aku memang tak minat sangat apa jenis masakan yang ada vinegar. Not my type ! Dia rasa masam-masam masin. Even rasa both of that not too strong, but still I don't like it. Abah pun tak berapa suka sebab rasa masam from vinegar tu. 

Tak suka pun, aku habiskan jugak sebab makan sambil tengok movie + buat lunch pada hari kejadian.

Untuk Pringles Zesty Lime & Chilli pulak, yang ni okey. Atas kepingan Pringles Zesty Lime & Chilli ni ada macam sebuk cili. Rasa masam-masam pedas. Rasa masam tak kuat sangat tapi rasa pedas tu berasalah jugak. Tapi, tak la pedas sangat. So-so je. Thumbs up untuk Pringles Zesty Lime & Chilli.

Since tekak aku tak sampa dengan tekak korang, so janganlah kecam aku kalau time korang makan tu, korang suka or tak suka both of the Pringles Salt & Vinegar dan Zesty Lime & Chilli ni naaa... 

Thank you for reading. Till then ! See ya.

You Might Also Like

12 comments

  1. Baru eh.. Tak ada jumpa lagi kat sini..
    Cam boleh cari nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. baru ! tu lah.. tak banyak lagi nampak kat pasaran..

      Delete
  2. macam2 perasa pulak ada..tp akak jenis tak berape rajin mencuba..duk bei perisa yang sama jer dari dlu..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaf tengok pada packaging jugak.. kalau rasa menarik, baru beli.. kalau tak, tunggu orang beli dulu.. kalau sedap, repeat lah, kalau dak.. dok dendiam je.. heee

      Delete
  3. cantik boleh tgk kombinasi biru ngan kuning ni..mcm match je haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik ! semacam je ni.. ada planning ea ? :p

      Delete
  4. First time tengok Pringles dua ni. Nak try tapi saya pun cam tak suka masam masam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang biru (vinegar) masam sikit.. tak brapa suka jugak

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored