SCHOOL HOLIDAY PROMOTION BY HOHO

9:08 AM

School holiday is on ! 


Assalamualaikum. Holla ~

Tengah cuti sekolah ni. Bebudak sekolah dan cikgu sekolah lah yang paling seronok sekali kan. Yang lelain, maintain kerja. Kerja, kerja jugak. Sekali sekala kena rest jugak untuk melapangkan minda. Elok dah la ni, kena dengam cuti sekolah.

HOHO tengah mengadakan promosi untuk pemegang MyKad. Mesti teringin jugakkan nak naik bus dua tingkat ala-ala kat London tu. Ni lah peluangnya. 


HOHO buat promosi ni sempena cuti sekolah, so bila dah start bukak sekolah nanti habislah. Dengan RM50, boleh naik HOHO satu family. Ada dua tiket untuk orang dewasa, dan dua tiket untuk kanak-kanak. Kalau, ada lebih dewasa dan kanak-kanak kena tambah lah ye. 





Last promotion sampai 31-December-2016.For more info, check THIS out. Don't forget to read the terms and conditions.

Enjoy your day !

You Might Also Like

4 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored