WORDLESS WEDNESDAY #66 .:. CAR & YOU

8:39 AM

WORDLESS WEDNESDAY #66  .:. CAR & YOU


WORDLESS WEDNESDAY #66  .:. CAR & YOU


Assalamualaikum. Holla ~

Ni dok naik kereta time hujan ni, perasan tak wiper tu okey lagi ke tak ? Tahu tak macam mana nak tahu wiper tu okey lagi or dah kena tukaq ? 

Ni ada tips nya. Moga berguna untuk semua... 




So, kalau wiper sudah menunjukkan effect di atas, bolehlah cari penggantinya. Sudah sampai masanya untuk biarkan ia berehat.  😁


You Might Also Like

2 comments

  1. btl2, wiper yg da expired akan mggu pandangan pemandu masa ujan. Cara nak jaga wiper tahan lama pula, kena pastikan semasa kereta bjemur tu, wiper kena adjust. So getah wiper xla haus dek matahari sb mlekat lama sgt kat cermin depan. =)

    ReplyDelete
  2. ala bab keta ni fail sbb x reti nk driver.. hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored