WORDLESS WEDNESDAY #68 .:. PASAL KERETA LAGI

9:30 AM

Assalamualaikum. Holla ~


Kalau minggu lepas dah tahu pasal wiper dan kegunaan lorong di lebuh raya. Minggu ni meh tambah ilmu sikit pasal tayar pulak. Jangan asyik naik je.


masalah tayar, tayar botak, jenis botak, jenis tayar,


Perhatikanlah tayar kereta korang sama, then check dengan gambar atas ni. So, dari situ bolehlah bebajet yang korang tau masalah kereta korang even korang bukan foremen. Hiksss... 

Janganlah asyik iakan aje apa foremen tu cakap without knowing nothing. Naa naaa naaaa

You Might Also Like

11 comments

  1. wahlaweh, leh jd foremen cik nurul nih., hebattnyerr ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik !~ Cik Nurul ? Wak salah alamat ni.. kikiki

      Delete
  2. Tang pelbagai masalah tu kesian 😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hurmh.. tu lah tu. tengok tayar pun dah kesian..

      Delete
  3. bab keta nie kak farah lepas 100% kat husband jer zaf..kih..kih..kih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. Zaf pun nasib baik dari kecik terdorong ke situ.. kalau tak, same je lah ngan akak..

      Delete
  4. walaupon saya kerj Kilang tayar ni... tayar keta sndri pon xtaw nk check.. ada angin ka..haus ka.. balik kg.. habaq kt abg ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huish ! N lagi best.. boleh PM tak kalau nak tayar murah dan berkualiti ? kikiki

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored