BLOG BERWAJAH BARU BY MELLYA

3:30 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Tak lambat lagi kan nak wish happy new year even bulan pertama di tahun yang baru ni bakal melabuhkan tirainya. Alhamdulillah ~ Masih bernafas dan diberikan kesihatan yang baik. Moga dengan datangnya tahun baru ni membawa seribu kebaikkan dan keberkatan dalam hidup kita.

Okeh ! Back to the main topic.

Yeay ! Blog berwajah baru. Dengan layout yang baru, warna yang baru dan segalanya serba baru. Memang berkenan gilos dengan layout baru ni. Cantik, kemas dan simple. Lagi teratur dari sebelum ni.

Orang cakap, rezeki datang dengan pelbagai cara, dan this is one of rezeki. Alhamdulillah ~ 



Sebenenarnya, hari tu aku ada join GA kat blog Mellya. Hadiah dia, new banner, and I'm one of the winner. Dan disebabkan Mellya sibuk time tu dan dia terlupa nak hadiahkan banner baru untuk aku. Dan disebabkan itu, Mellya offer untuk edit blog aku secara percuma.



service edit blog percuma, service edit blog murah, penang, seo friendly, google top ranking,

service edit blog percuma, service edit blog murah, penang, seo friendly, google top ranking,


Sekejap je Mellya amek masa untuk edit blog serabut aku sebelum ni and I'm kinda love this look. Thank you Mellya sebab sudi offer untuk edit blog Miamorzafirah dan memberikan banner yang cute mute tu secara percuma.

Kalau berminat jugak nak edit blog korang cecomel macam blog aku, boleh singgah blog Mellya and contact dengan dia ye. Dah ramai yang menggunakan service Mellya ni dan rata-ratanya berpuas hati. 

Thank you again. Xie xie. Nanri. Gracias. Salamat. Arigato. Gomabseubnida. Syukran. Je vous remercie.

You Might Also Like

9 comments

  1. Cantik blog awak.. =) lembut kaler nya..

    ReplyDelete
  2. comel... kak ekin pun edit dengan dia gak :)

    ReplyDelete
  3. menarik..kaler lembut.Tak serabut. I loike!

    ReplyDelete
  4. hee thanks sis sudi review 😘

    ReplyDelete
  5. bestnya ada org tlng editkan..hehe ..hppy new year chinese new year!haha

    ReplyDelete
  6. berseri2 mcm empunya blog jg ;-)

    ReplyDelete
  7. Ohh menang GA mmg sweet la tone color semua like tuan punya blog 💋

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored