TEMPAT MAKAN BEST .:. JJCM SHELL OUT, DESA PANDAN V2

11:30 AM

Assalamualaikum. Holla ~


Since entri ni version repeat, boleh baca first entri kat sini, Shell Out Desa Pandan. Kalau dah repeat, apa maksudnya ? Muhehe... Dikdik lah yang nak sangat datang sini lagi. Kali ni bertiga, dengan Ibu sekali.

Sebab esoknya dah cuti dan bakal public holiday, Shell Out Desa Pandan full of house hari tu dan kena amek giliran. Adalah dalam 45 minit jugak menunggu. Since dah bayar parking per entry, RM7, gagahlah jugak tunggu. Tunggu pun dekat Paparich, apa ada hal. Muhehehe

Macam biasa, aku masih mengekalkan garlic bread, 3 pcs. Tapi, kali ni yang sampai, memang 3 pcs as compared to previos yang sampai, 6 pcs.



desa pandan, shell out, kuala lumpur, makan sedap, makan murah shell out sedap, shell out murah,jalan-jalan cari makan, tempat makan best, seafood lover

desa pandan, shell out, kuala lumpur, makan sedap, makan murah shell out sedap, shell out murah,jalan-jalan cari makan, tempat makan best, seafood lover

desa pandan, shell out, kuala lumpur, makan sedap, makan murah shell out sedap, shell out murah,jalan-jalan cari makan, tempat makan best, seafood lover


Kali ni order lala dan scallop with extra hot and a bit regret. Extra hot macam tak kena with those flavor. Hari tu amek yang mild, memang mabeles. So, next time kena amek mild. Still dengan garlic butter lemon dan satu lagi aku lupa.

Macam biasalah, confirm habis punya...


desa pandan, shell out, kuala lumpur, makan sedap, makan murah shell out sedap, shell out murah,jalan-jalan cari makan, tempat makan best, seafood lover

desa pandan, shell out, kuala lumpur, makan sedap, makan murah shell out sedap, shell out murah,jalan-jalan cari makan, tempat makan best, seafood lover


Habis makan pun almost nak tutup dah restaurant ni. Ada lagi part yang sedih, nak jugak marker nak buat art lah kengkonon, tapi marker tak de. So sad ! Aku nak abadikan kenangan kat sini jugak.


desa pandan, shell out, kuala lumpur, makan sedap, makan murah shell out sedap, shell out murah,jalan-jalan cari makan, tempat makan best, seafood lover

desa pandan, shell out, kuala lumpur, makan sedap, makan murah shell out sedap, shell out murah,jalan-jalan cari makan, tempat makan best, seafood lover

desa pandan, shell out, kuala lumpur, makan sedap, makan murah shell out sedap, shell out murah,jalan-jalan cari makan, tempat makan best, seafood lover


Overall, 2 kali ke sini, memang berpuas hati dengan service dan makanannya. Guys, korang kena singgah sini jugak untuk merasai their own style shell out.

Alamat:
Shell Out
Lot G5, G, Jalan 1/76, 
Desa Pandan, 55100 Kuala Lumpur, 
Federal Territory of Kuala Lumpur

You Might Also Like

7 comments

  1. sedapnya..kalau akak pon takleh extra hot..kan tak sepasai menangis kuar ayaq mata ayaq idong..jenis tak tahan pedas..hihihi

    ReplyDelete
  2. lain kali pergi berempat, ajak kak sal sekali..hehe

    ReplyDelete
  3. Saya tak tau area tu.
    nak cuba pergi malam ni dgn kawan.
    thanks.

    ReplyDelete
  4. Saya tak tau area tu.
    nak cuba pergi malam ni dgn kawan.
    thanks.

    ReplyDelete
  5. nampak menyelerakan. tak pernah ber shell out kat luar. biasa buat kat rumah sebab takut tak habis huhuhu

    ReplyDelete
  6. shell out memang best.
    da lama aida tak ber shell out.

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored