WISHLIST FOR CNY 2017 FROM LAZADA

4:33 AM

Assalamualaikum. Holla ~

CNY is coming soon, so soon, next week lads ~ Bebajet macam aku pulak yang nak raya kan. Biorlah ! Kata Malaysian, we do celebrate it together. Eceh !

Dalam sibuk-sibuk nak CNY ni, aku ada pasang wishlist jugak dari Lazada. Dah terkenan, nak buat cemana kan. Pasang wishlist dulu, kalau ada rezeki, wishlist jadi realiti. Korang ada barang jugak ke yang terkenan dekat Lazada tu ? Kalau ada, grab the CNY promotions. Sempat lagi ni...



Image result for happy.gif
Google

Meh la tengok apa yang aku terkenan sangat dekat Lazada tu. Siang malam asyik termimpi terkenangkan mu. Dasyattt ~ Nak ikut hati, mati, memang banyak benda yang aku nak jadikan wishlist. Tapi, orang tua-tua selalu berpesan, ukurlah baju dibadan sendiri. As for that, I decided to choose only 5 items and below are they...


lazada, CNY promotions, promosi CNY, casio, g-shock, wishlist, aviator,  poh kong, harga emas, desgin cantik, new design, cawangan poh kong terdekat,CNY


Aku memang dari dulu suka dengan design aviator yang macam ni. Sebab aku dah ada warna polarized, nak lah jugak warna purple/gold ni. Smart kan ? Kalau jalan tepi pantai, pakai aviator ni, perghhh ! Daebak...



lazada, CNY promotions, promosi CNY, casio, g-shock, wishlist, aviator,  poh kong, harga emas, desgin cantik, new design, cawangan poh kong terdekat,CNY


Dah lama jugak nak tambahkan koleksi "permainan wanita" ni. Tengok Anggun Manja Poh Kong ni, terus rasa nak jugakk ! Nak yang ni ! Comel pulak dengan sekuntum bunga atas tu. Time CNY ni, eloklah beli emas, orang kata ada ONG. Bagi yang percaya, percayalah.. Bagi yang tak, tak payah lah percaya.. Aku ? Aku memang dah tak leh move on dengan si Anggun Manja ni.



lazada, CNY promotions, promosi CNY, casio, g-shock, wishlist, aviator,  poh kong, harga emas, desgin cantik, new design, cawangan poh kong terdekat,CNY

Asyik beli barang sendiri je kan, apa kata beli barang untuk rumah pulak. Hadiahkan untuk Ibu  yang tersayang. Kalau birthday mak korang is around the corner, kot lah teringin jugak nak belikan sofa yang macam ni untuk mak korang, click lah link kat atas ye. 

Cantik kan sofa ni? Warna pun tak cerah sangat. sesuai lah dengan hall dan carpet kat rumah yang bewarna cerah. Nampak kontra sikit. I like ~~


 4. 2016 new arrival women shoes lace up leather fashion sneaker (Blue) - Intl  

lazada, CNY promotions, promosi CNY, casio, g-shock, wishlist, aviator,  poh kong, harga emas, desgin cantik, new design, cawangan poh kong terdekat,CNY

Sneakers semua menginjak ke usia emas. Jadi, sebelum mereka bersalam-salaman untuk kali terakhir dengan aku, baik aku cari back up sesiap. Suka warna dia yang lembut, pink and blue memang warna kesukaan aku pun. Mihmihmih



lazada, CNY promotions, promosi CNY, casio, g-shock, wishlist, aviator,  poh kong, harga emas, desgin cantik, new design, cawangan poh kong terdekat,CNY

Last but not least.. Walaupun ni item terakhir untuk wihslist aku, sebenarnya, ianya adalah item pertama yang aku cari kat Lazada tu. Muhehehe... Berkenan weh ! Dengan warnanya yang lembut, kontra dengan jarum dia yang berwarna emas tu. Tangkap cintan teroih. Yang ni, item dalam wishlist yang paling aku tak boleh nak move on. Ni, kalau dapat, mau 24 jam tak lekang dari tangan. Dah lama kot aku perhatikan si cantik manis ni dari jauh. Aiyayaya..

Cukuplah dulu kot, 5 item kat atas. Bebanyak nanti, jenuh pulak  nak menaip, kesian kat korang nak kena baca bebelan panjang aku ni.

Ehhh ! Aku terperasan sesuatu pulak. Bila aku total up semua 5 item kat atas, total dia = RM 2017. Sama pulak dengan tahun ni, 2017. Hahaha.. Pandainya aku buat budget ye. Ngeh ngeh ngeh.. Kalau tak percaya, try korang pulak tolong kirakan. Kot-kot calculator aku ni dah nak nazak. 

Image result for happy.gif
Google


Shopping berpada-pada ye. Jangan sampai tak ingat duni pulak, kalau tak, bulan depan sebulan makan biskut cicah milo. Heee... 

Jangan lupa singgah Lazada untuk promosi lain. Ada pelbagai lagi barangan yang tengah hot sale sekarang ni. Check web Lazada hokey na baaa.. Agak nak cepat, click je banner Lazada kat atas tu. Siap ada promo code untuk diskaun lagi tau.

Till then. See ya ~ Doakan wishlist menjadi harta pujaan hati beta ye... Thanks for reading.

You Might Also Like

6 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored