TEMPAT MAKAN BEST .:. NANDO'S, MANGO & LIME

3:11 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Cuti CNY baru je meninggalkan kita, cuti Thaipusam bakal menjelang. Kalau planning nak makan ramai-ramai dengan family mahupun kawan-kawan, Nando's adalah pilihan yang terbaik memandangkan sekarang Nando's telah mengeluarkan perisa baru, Mango & Lime dan semestinya portion yang sangat besar dan boleh dikongsi bersama. 

Boleh check dekat Google, kat mana restoran Nando's yang berhampiran dengan hampa keh ! Kebetulan hari tu ada belah island, so Nando's Gurney Plaza menjadi taruhan. Outlet Nando's selalunya besar, luas dan selesa. Jadi, jangan risau tentang keselesaan cumanya, takut ramai orang lah musim-musim cuti ni.

Mango & Lime akan dihidangkan bersama ayam Peri-Peri. Kalau hampa dah biasa makan kat Nando's dan sukakan Mango & Lime, confirm Peri-peri Mango & Lime menjadi menu baru hampa setiap kali singgah di Nando's.


Diamping rasa pedas yang mild, akan terselit jugak rasa masam limau ditambah pulak rasa masam-masam manis mangga tu. Memang sedap sangat lah. 

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,


Mango & Lime sudah menjadi hit di United Kingdom dan Australia untuk beberapa tahun, dan kini giliran Malaysia pula untuk merasai kehangatan dan kemanisan Mango & Lime. Buat masa ini, Mango & Lime hanya disajikan bersama ayam Peri-Peri. Jika permintaan tinggi, mungkin Nando’s Malaysia akan memperkenalkan ia dalam botol sos.


nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,


Asyik cerita je kan, dah telan-telan air liur time tengok menu, tengok mango tu. Citrus Iced tea melengkapkan menu pada hari tersebut. Rasa masam-masam citrus sangat menyegarkan setelah kepenatan seharian.

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,


Sementara menantikan hero utama, Peri-peri Mango & Lime, 3 chicken wings menjadi pembuka hidangan. Dah memang hantu chicken wings, memang laju je lah chicken wings ni ranap ke dalam perutku. Sedap ! Spicy and juicy well balance. Dan yang penting Algarve salad, untuk seimbangakan makanan yang diambil. Sweet potato chips is a must ! Lain dari normal potato chips ever tasted.


nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,


Main course, served ! Terus rasa tak sabar untuk mejamah Peri-peri Mango & Lime. tengok sajalah portion dan bagaimana ia dihidangkan.


nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,


Dah datang Nando's jangan lupa untuk order dan try mash potato. Yang ni pun sedap sangat dan menjadi menu wajib setiap kali datang ke Nando's. Kecil bukan sebarang kecil, kecil tapi power dan super yummy. Mediterranean rice tu pun sodap ! First time rasa, and akan menjadi menu wajib setiap kali ke Nando's.


nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,


Dah kenyang dengan Peri-peri Mango & Lime, cubalah jugak Peri Brownies. Yang ni, masa taip ni pun, jenuh telan air liur. Sedap sangat ! Tak pernah lagi rasa brownies sesedap Peri Brownies. manis dan pedas nya sangat seimbang. In love ~

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,


Last but not least, try jugak Caramel Cheesecake from Nando's. Memang ada kelainannya berbanding dengan cheesecake biasa. Falling in love in every bites with Nando's sweet endings.


nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,

nando's, mango & lime, peri brownies, caramel cheesecake, sedap tak makan di nando's, nando's terdekat, berhampiran, apa yang best di nando's, recommended, gurney plaza, melt in your mouth, how does it taste, peri-peri, sweet potato chips, algarve salad, mash potato, viral, makan sedap, makan murah,


Jadi, jangan lupa untuk rasai sendiri keenakkan Peri-peri Mango & Lime serta side dishes yang lain. Won't regret. Dengan portion yang sangat besar, confirm keluar dengan senang hati.

Untuk mengetahui apa lagi menu yang ditawarkan di Nando's, jangan lupa singgah Nando's ye.

You Might Also Like

8 comments

  1. hanya mampu menitiskan air liur dan air mata..sob sob. menu baru ni.tak masam ke?

    ReplyDelete
  2. Hanya mampu melihat sahaja.. ntah bila akan berjaya jejak kan kaki ke nandos.. huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. inshaAllah..nak makan lg sekali nando's mango & lime ni..sedapp

    ReplyDelete
  4. Pernah mkn kat nandos sekali jek..mmg sedap sgt tp sejak x boleh mkn ayam ni...jeling dari jauh jek huhhuu

    ReplyDelete
  5. kak ana pun suka menu Nandos ni Zaf, ayam dia sedap kan :)

    ReplyDelete
  6. wahh jeliternyerr uoolss., nyum nyum

    ReplyDelete
  7. sedap ayam tu, siap p repeat lagi

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored