ADDICTED ! CHEESE STICK

9:30 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Sapa sepesen dengan MZ ? Tengok dulu, kalau ada orang review benda tu best, or orang bagi then kita rasa, benda tu best, baru kita beli, or consume ? Haaa.. Jangan nak baling batu, tapi sorok tangan ye. 

MZ suka jugak mencuba, tapi kadang tu ada jugak low expectation untuk sesuatu barang contohnya macam Cheese Stick Samudera ni. Banyak kali dah benornye tengok kat kedai, tapi acuh tak acuh je mata MZ ni memandang.

Sampailah satu hari aunty MZ bagi Cheese Stick Samudera ni untuk rasa. Terus ! Tangkap cintan ! Sedap wey ! Roti pun lembut, tak sangka sesedap ini. Kalau tahu, dah lama MZ beli untuk buat stok. FYI, MZ sejenis penggemar roti. Kikiki 






Ni lah rupanya Cheese Stick Samudera tu. Sedap ! Roti pun lembut, cheese pun tak kedekut. Halal, don't worry. Tak halal, MZ tak beli lah ye.

So, len kali kalau nak cepat, Cheese Stick Samudera ni memang akan menjadi pilihan untuk dibuat bekalan. Cheese Stick Samudera ni boleh jumpa dekat kedai-kedai runcit yang mengambil bahagian jugak.

Jangan tak tahu, jauh tau Cheese Stick Samudera ni terbang, sampai Krabi. BUt still, sedap dan boleh dimakan walaupun terbang over the district.



You Might Also Like

22 comments

  1. YES! YES! Siqah suka cheese stick ni! Kawan ada bagi rasa hari tu, sedap weiiii! Sejak tu cari tapi ada satu kedai je ada jual. Sejak kebelakangan ni, asyik habis je walau kat kedai tu. Dah ramai orang tahu kot. Hihi. Memang sedap! 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... samaa.. tu lah... banyak kali gak cari, habis je... sobsobsob

      Delete
  2. memand sedap kalau nak buat bekal untuk pergi kerja dan kuliah...tapi kalau nak beli selalu stok habis kat kedai...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah... kalau stok banyak, mau nya hehari breakfast cheese stick ni

      Delete
  3. betul tu , sedap sangat . kami pun suka . tp tulah , mahal sikit en . ya lah for sy yg student nih . kalau makan pagi dah rm 2 . boleh lari bajet harian . hehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnya cheese stick!! rajin betul kan MZ ni beli yang macamni hehe.
    Sebelum ni muffin kan kalau tak silap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. buat breakfast kat tempat keje.. sebab kat tempat keje, kedai makan, kedai runcit sume jauh

      Delete
  5. hahahah sedap kena try.. awat xhabaq beli kt kedai mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kena try.. yang ni beli kat Billion Seberang Jaya

      Delete
  6. Tak pernah jumpa lagi...ke akak yang tak perasan bila ke kedai? hihih

    ReplyDelete
  7. serius sedap? selalu je Nampak kat kedai runcit. tp selalu jugak takut nak cuba. takut kecewa hhihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa.. sama lah kita.. memula try pun sepupu yang bagi.. lepas tu kerja dok ulang pi beli ja

      Delete
  8. Errr.. tak penah jumpa. Tapi MZ punye review boleh bukak selera orang! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap.. dengan lembut dia... wajib try

      Delete
  9. Hat ni sedap..hat perisa pizza tu pun sedap gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey.. lepas ni nak try yang pizza pulak.. tq for the suggestion

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored