GREEN TEA MCFLURRY REVIEW

12:30 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Alamak ! Entri dalam draft dah publish. Maaf atas segala kesulitan.

Dek kerana iklan McD yang terlampau mengancam, MZ turut terpengaruh dengannya. Dan disebabkan itu, MZ telah bergegas ke McD yang berhampiran. Sebenarnya atas urusan yang lain. Sebab terpengaruh dengan iklan, MZ telah selamat membeli dan menelan ayam goreng spicy McD dan Green Tea Mcflurry.

Apa rasanya Green Tea Mcflurry ni ? Meh la MZ share...


Gree tea mcflurry, mcd, ayam goreng mcd, iklan mengancam, ayam mengancam,  viral, mcflurry, ais krim,

Gree tea mcflurry, mcd, ayam goreng mcd, iklan mengancam, ayam mengancam,  viral, mcflurry, ais krim,


Green Tea Mcflurry ni agak cair sebab... atas urusan MZ tersebut. Green Tea Mcflurry ni bagi MZ, not bad. Nak kata sedap sangat tu tak la.. tapi ada la rasa Green Tea nya tu. Nak kata tak sedap sangat pun tak jugak. Rasa sebenar tak dapat dikenal pasti sebab MZ makan time cair.

Tapi, lelama akan cair jugak kan. Tapi, tu lahhh.. bagi MZ, oke-oke je. Nak kata jangan beli pun, tak jugak. Nak suruh beli pun, tak jugak. Pepandailah korang ye.

Yang penting MZ suka sebab ianya sejenis ais krim dan menyejukkan tekak walauoun rasanya tak berapa umph !

You Might Also Like

4 comments

  1. Ramai cakap rasa dia mengecewakan. Camna rasa dia? Ok ke?

    ReplyDelete
  2. It's just ice cream gaul ngan matcha powder je,...akak expect adalah filling ke, nuts sikit ke biar ada teksture. Tapi rasa green tea tu memang oklah ;)

    ReplyDelete
  3. Hai, terima kasih atas penyertaan anda untuk Uyul Rosli 1st Giveaway. Tahniah kepada yang telah berjaya, dan kepada yang tidak berjaya, tidak mengapa. Jika di masa akan datang ada rezeki lebih, Uyul akan adakan lagi Giveaway/Segmen. InshaaAllah.

    ****************************************
    Sila semak senarai pemenang. >>>>>
    Senarai Pemenang | Blonolog Blogger Picisan
    ****************************************

    Alhamdulillah.

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored