MIGHTY WHITE CHOCOLATE WITH CHOCO CHIPS MUFFIN

9:19 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Hari tu singgah 7 Eleven, hajatnya nak beli roti, tapi terpandang pulak muffin chocolate ni. MZ pantang nampak kalau ada kaitan dengan chocolate, laju je MZ rembat. Muhaha

First time hari tu ada jugak try muffin dari Mighty White, tapi jenis yang berlainan, dan MZ tak berapa suka dengan rasanya. Kali ni, MZ try Chocolate with Choco Chips dan MZ suka dengan rasanya.

Sejak dari beli lagi MZ asyik dok teringat kat Chocolate with Choco Chips muffin ni. Bukannya apa, MZ ni sejenis manusia yang tak sabar nak mencuba, nak-nak kalau benda tu memang MZ suka, macam chocolate. Muhehe...

Packaging Chocolate with Choco Chips ni pun simple je. Biru dah tentulah antara warna kegemaran MZ. Selain daripada produk nan satu tu, Might White pun MZ suka jugak sebab rotinya yang lembut dan sedap. begitu jugaj dengan muffin Chocolate with Choco Chips ni.

Product Mighty White memang disahkan halal, so korang boleh makan tanpa ragu-ragu. Boleh check ye untuk kesahihannya.


Chocolate with Choco Chips, muffin, chocolate, chocolate chips, kaya dengan chocolate, rich with chocolate, halal, might white, halal tak, sedap tak, apa yang best, pahit tak.

Chocolate with Choco Chips, muffin, chocolate, chocolate chips, kaya dengan chocolate, rich with chocolate, halal, might white, halal tak, sedap tak, apa yang best, pahit tak.

Chocolate with Choco Chips, muffin, chocolate, chocolate chips, kaya dengan chocolate, rich with chocolate, halal, might white, halal tak, sedap tak, apa yang best, pahit tak.


Bab chip chocolate tu Might White memang tak tipu. Memang banyak chocolate chips nya. Boleh tengok dalam gambar diatas. sampai nak abes makan pun masih boleh rasa Chocolate with Choco Chips punya chocolate chips nya. Yum !


Chocolate with Choco Chips, muffin, chocolate, chocolate chips, kaya dengan chocolate, rich with chocolate, halal, might white, halal tak, sedap tak, apa yang best, pahit tak.


Walaupun rupanya agak hitam, tapi chocolate nya tak berasa pahit, MZ suka dengan rasanya. MZ suka dengan packaging yang tidak menipu pengguna malah isinya memang sedap dan lembut. 

MZ rasa Chocolate with Choco Chips ni antara muffin yang repeatable. Ups ! Suka diingatkan yang tekak MZ tak sama dengan tekak korang. Maybe MZ suka dengan Chocolate with Choco Chips ni, tapi tidak untuk korang.

You Might Also Like

16 comments

  1. Serius sedapnya nampak! Banyak choc chip tue 😍 nak pergi 7 Eleven lah nie :D

    ReplyDelete
  2. npk coklat dia pun moist gila

    ReplyDelete
  3. Peberet Mummy ni..Kalo beli selalu angkut 4, 5 bungkus baru puas makan..hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... dah sedap, kena angkut bebanyak lah kan..

      Delete
  4. nampak sedap je warna muffin ni,biasa selalu muffin gardenia je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah memang sedap.. sama ! slalu makan Gardenia jugak

      Delete
  5. Tapi memang nampak macam sedap!!! macam nak try pulak bila tengok gambar tu hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena try... buat alas perut ketika lapar pun boleh

      Delete
  6. kadang beli gak ni untuk anak2 kudap kudapan

    ReplyDelete
    Replies
    1. bebudak pun suka... orang dewasa apatah lagi.. heee

      Delete
  7. yg ni tak try lg. stu lg perisa dh cuba.

    ReplyDelete
  8. nyum ! mmg ssuai buat minum petang =D

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored