Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

4:57 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Dah lama tak join segmen mahupun GA. Kali ni MZ nak join segmen dari abam HH yang pemes amos tu. Jom la reramai join.

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Syarat-syarat dia mudah je, scroll sikit ke bawah ye ~


1. Peserta mesti ada blog.
2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM 
5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL 
6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan 

Okey ! MZ nak abam HH bantu naikkan trafik untuk post ni.

You Might Also Like

7 comments

  1. Terima kasih sbb sudi join segmen saya. Nanti tgk dashboar blog ada tak perubahan dapat trafik meroket?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab meroket kan blog ni.. maseh maseh maseh ~

      Delete
  2. sis datang dr segmen yg sama. Salam kenal ya. alang2 singgah sis follow dan isi tabung utk mia sekali :D

    ReplyDelete
  3. huwa...terlepas.tak sempat meroket...huk huk.

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored