SEMBANG GEGURL .:. ETUDE HOUSE LUCKY CHEEK BEAM

9:16 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Dah lama rasanya MZ tak sembang gegurl. So, hari ni nak sembang gegurl lah pulak. Okeh ! Barang yang hendak di review hari ni, MZ beli kat Hermo, boleh baca dekat entri NI, oke. 

Dah lama sebenarnya MZ cari benda alah ni. Kinda bronzer, tapi MZ bukannya reti sangat nak guna brush untuk touch up muka. Al maklumlah, beginner yang belajar sendiri. Ni antara barang terawal yang MZ cari dekat Hermo tu.

Lucky Cheek Beam by Etude House. MZ suka dengan packaging botol ni, comel, botol pun bersaiz kecil, senang nak masuk dalam handbag untuk dibawa ke mana sahaja.

Lucky Cheek Beam ni mempunyai 2 code warna, dan yang ini tak silap MZ, coconut coral. Kalau MZ tak silap lah, warna dia agak gelap dari code yang satu lagi. Tapi MZ tak kisah, kalau cerah sangat pun nak buat apa. *ayat sedapkan hati*

Mempunyai packaging yang sangat menarik, Lucky Cheek Beam telah menawan hati ku. Sebotol ni berharga tak sampai RM30. 


Lucky Cheek Beam, etude house, hermo, prodcut korean, bronzer, cara untuk menggunakan, applicator, cara mudah, how to apply, coconur coral, kalau


Cara nak menggunakan Lucky Cheek Beam ni senang sahaja, letakkan di atas tulang pipi korang, lepas tu dap guna jari sampai ianya sekata. MZ suka dengan hasilnya. Nampak lah blink-blink sikit dari biasa. Bau dia pun, wangi sangat. Geram dengan bau diaa...


Lucky Cheek Beam, etude house, hermo, prodcut korean, bronzer, cara untuk menggunakan, applicator, cara mudah, how to apply, coconur coral, kalau


Applicator dia pun mudah untuk digunakan, tak lah comot bagai kan. Tapi, buat masa sekarang memang tak de gambar MZ, sebab muka still dalam keadaan terbakar dan gelap gulita. So, korang takkan perasan sangat kalau MZ tepekkan gambar MZ kat sini, nak pulak Lucky Cheek Beam ni agak gelap. Tunggu bila kulit MZ dah kembali seperti normal, MZ tepekkan gambar bebanyak ye.

Overall, MZ memang berpuas hati, sangat berpuas hati dengan Lucky Cheek Beam. Memang dah lama MZ cari kinda like thiis, luckily I found you, Lucky Cheek Beam. 

Untuk yang beginner macam MZ, nak try tapi takut tak kena, takut salah, bolehlah try Lucky Cheek Beam ni. Confirm puas hati dan tak memesongkan. Hehehe....

Nah ! Belanja unboxing box from Hermo which contain Etude House Lucky Cheek Beam.


You Might Also Like

8 comments

  1. uish..nanti nak usha lah Hermo tu.lama blog akak x sembang gegurl..

    ReplyDelete
    Replies
    1. usha jangan tak usha.. seronokk usha Hermo.. tak pe.. akak banyak entri jalan.. kikiki

      Delete
  2. Singgah pagi baca entry di sini..

    ReplyDelete
  3. wahhh! boleh usha nnt...sally ni noob sikit bab mekap

    ReplyDelete
  4. Ni highlighter zaf...
    Guna utk highlite tulang pipi ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. tapi dah kalau jenis tulang tenggelam, blink2 je nampak.. hahaha

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored