SEMBANG GEGURL .:. INNISFREE NO-SEBUM MINERAL POWDER

10:19 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Sambungan dari entri beberapa hari lepas. Bukanlah sambungan sangat, cumanya MZ beli Innisfree No-Sebum Mineral Powder ni sama dengan  Lucky Cheek Beam, dan ada beberapa lagi product yang MZ beli. Innisfree ni MZ kenal masa tengok NisaKay punya channel kat YouTube.

Masa tu cam terfikir, apo ko bondo nya Innisfree ni, napa tak pernah nampak lagi. Okeylah ! To cut it short, tak lama lepas tu Innisfree ada masuk dalam TV dalam rancangan apa ntah, at that time barulah MZ tahu apo ko bondonya Innisfree ni. 

Bila dah tahu, mulalah perasaan teruja nak mencuba tu datang. Memang perasaan tu sangat dalam menebal dalam diri MZ nak-nak benda yang ada kaitan dengan beauty. Muhahaha... Alaang-alang ada diskaun, tu yang MZ rembat jugak Innisfree No-Sebum Mineral Powder ni.


Bersaiz kecil dan comel, 20g, memang senang untuk dibawa kemana-mana. Dibekalkan jugak span putih yang comel ni. Terasa macam diri ni comel pulak menggunakan Innisfree No-Sebum Mineral Powder. Hahaha...

Innisfree No-Sebum Mineral Powder, hermo malaysia, no sebum, mineral powder, beauty, make up, loose powder, brush, sponge, shopping online, innisfree product

Innisfree No-Sebum Mineral Powder, hermo malaysia, no sebum, mineral powder, beauty, make up, loose powder, brush, sponge, shopping online, innisfree product

Innisfree No-Sebum Mineral Powder, hermo malaysia, no sebum, mineral powder, beauty, make up, loose powder, brush, sponge, shopping online, innisfree product

Innisfree No-Sebum Mineral Powder, hermo malaysia, no sebum, mineral powder, beauty, make up, loose powder, brush, sponge, shopping online, innisfree product

Innisfree No-Sebum Mineral Powder, hermo malaysia, no sebum, mineral powder, beauty, make up, loose powder, brush, sponge, shopping online, innisfree product


Selepas menggunakan Innisfree No-Sebum Mineral Powder ni, MZ rasa teruja dengan hasilnya. Yelah ! Kebetulan muka MZ memang dalam keadaan terbakar, tapi selepas menggunakan Innisfree No-Sebum Mineral Powder, tak nampak sangat yang muka MZ terbakar. Risau jugak kalau kontra warna ni, memang MZ cuci je nanti. Tapi, memang hasilnya sangat memuaskan. 

Innisfree No-Sebum Mineral Powder ni tidak mempunyai bau. Jadi tak payah nak letak high expectation dalam bau-bauan ye. Boleh jugak menggunakan brush untuk apply Innisfree No-Sebum Mineral Powder ni, ikutlah keselesaan korang.


Innisfree No-Sebum Mineral Powder, hermo malaysia, no sebum, mineral powder, beauty, make up, loose powder, brush, sponge, shopping online, innisfree product

Innisfree No-Sebum Mineral Powder, hermo malaysia, no sebum, mineral powder, beauty, make up, loose powder, brush, sponge, shopping online, innisfree product


Tapi, yang MZ tak berapa nak gemar, sebab dia punya powder tu kena shake, baru boleh guna. Agak comot lah jugakkan time shake tu. Kalau shake perlahan sangat, keluar sikit sangat pulak, Ke memang MZ ni jenis bangsa tak penyabar ? Hahahaha...

Overall, memang puas hati dengan Innisfree No-Sebum Mineral Powder ni. Hermo tengah buat promotion lagi untuk Innisfree No-Sebum Mineral Powder ni. So, korang boleh check out Hermo untuk diskaun dan product yang lain.

Nah ! Belanja unboxing box from Hermo which contain Innisfree No-Sebum Mineral Powder.



You Might Also Like

12 comments

  1. menarik juga ni. Tapi cam tak pandai pakai
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. bedak ni pakai macam biasa je... sebab dia pun sejenis bedak debu cam bedak baby

      Delete
  2. klu i pakai mesti makin gebu dgn comel kan2.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. plus berseri2 dengan aura baru.. kikiki

      Delete
  3. weee ! semakin bseri2 lepas ni =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tak lah pakai selalu.. kadang pakai yang lain

      Delete
  4. Senang nak bawa mmg pilihan Fiza disamping sesuai dgn kulit kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saiz yang kecil, sebab tu senang nak bawa kan

      Delete
  5. comel span Innisfree No-Sebum Mineral Powder ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. bedak nya pun comel.. sesuai je berdua tu

      Delete
  6. akak rasa mineral powder memang kena shake..tapi akak x suka.sebab nanti bertompok-tompok..huhu.my skin sesuai pakai BB cream je

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai jugak bbcream.. pastu pakai ni kat atas

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored