SEMBANG GEGURL .:. THE PLANT BASE, NATURE SOLUTION

11:30 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Activating my blogging mood. Dah suruh embah dukun hembuskan nafas-nafas rajin dah. Semoga gen rajin terus kekal didalam diri ini. 

Memikirkan toner yang bakal habis, buatkan hatiku gundah gulana. Bukannya apa, sibuk mikirkan toner apa pulak yang hendak dicuba, sesuai ke tak dengan kulit MZ ni. Fikir punya fikir, toner pun semakin susut. Luckily, received Nature Solution Hydrating Bamboo Water. Feel released ! Found the answer.

Biasalah, perempuan kan, sekecil-kecil benda boleh jadi sebesar-besar benda. Hekhek.. Sapa sama dengan MZ ? Sep sikit...

First time received the product, feel so excited. Excited sebab, memang tengah cari toner, but the main reason why I'm happy with the product is because the size of the toner. It's 150 ml, big enough to last more than 6 months.


Nature Solution Hydrating Bamboo Water bau memang wangi sangat, bau buluh dan sangat refreshing. Rasa macam terbuai-buai dengan baunya.

Antara kebaikkan Nature Solution Hydrating Bamboo Water ini ialah :

1) Dengan ekstrak akar Bambusa Arundinacea sebanyak 6000mg, sebanyak 92.3%
2) Bersifat ringan tetapi melembabkan, toner yang mengandungi buluh dan Argan Kennel Oil     
     membantu untuk menghidratkan serta memberi keselesaan dan kulit licin.
3) Membantu memulihkan kulit serta mengekalkan kelembapan dan keseimbangan semulajadi serta 
     mengekalkan seri muda.
4) Ekstrak herba organik dan tumbuhan -minyak yang diluluskan oleh ECOCERT- membantu  
     mempertahankan kulit daripada penuaan.
5) Kulit kelihatan dan berasa lebih sihat, lebih lembut dan segar.


krabi, ao nang, snorkelling, beauty product, skin care, product untuk kulit kering, dry skin product, moisturizing oil barrier, anti aging, produk semulaji, natural product, bamboo extract, melembabkan, original

krabi, ao nang, snorkelling, beauty product, skin care, product untuk kulit kering, dry skin product, moisturizing oil barrier, anti aging, produk semulaji, natural product, bamboo extract, melembabkan, original


Selain Nature Solution Hydrating Bamboo Water, MZ telah diberi peluang untuk merasai Nature Solution Skin Essence. Mempunyai 3 fungsi iaitu, anti penuaan, melembabkan dan menghalang minyak.

Berasaskan air, product Nature Solution sangat sesuai untuk semua jenis kulit, sama ada berkulit kering serta kulit yang berminyak dan sensitif.

Nature Solution Hydrating Bamboo Water menggunakan 62.84% ektrak air buluh, sebab tu lah bau buluh nya sangat kuat tetapi menyenangkan.


krabi, ao nang, snorkelling, beauty product, skin care, product untuk kulit kering, dry skin product, moisturizing oil barrier, anti aging, produk semulaji, natural product, bamboo extract, melembabkan, original

krabi, ao nang, snorkelling, beauty product, skin care, product untuk kulit kering, dry skin product, moisturizing oil barrier, anti aging, produk semulaji, natural product, bamboo extract, melembabkan, original


Sewaktu MZ ke Krabi hari tu, MZ bawak kedua-dua product Nature Solution ni. Memang selesa dan sangat menyejukkan. Setelah seharian berjemur, pada malam hari mengenakan Nature Solution Skin Essence dan Nature Solution Hydrating Bamboo Water membuatkan kulit tetap segar dan tidak kering pada keesokkan harinya.

Kulit pun terasa lembut dan menyegarkan. Memang MZ syorkan product dari Nature Solution ni untuk semua jenis kulit.

Kalau nak tahu rangkaian product dari Nature Solution, boleh tengok kat SINI. Selain daripada mengetahui rangkaian product yang lain, korang jugak dapat mengetahui kebaikkan tumbuhan yang digunakan dalam rangkaian product Nature Solution.

MZ ada berita baik untuk pembaca yang MZ sayangi. Pihak Nature Solution sangat berbesar hati untuk memberikan diskaun sebanyak 10% dari 6-Mac-2017 ~ 16-Apr-2017. Gunakan kod TPBADD10 untuk mendapatkan diskaun tersebut. Hari ni lah start diskaunnya tu. Memandangkan hari ni hari pertama diskaun, korang jangan tunggu sampai hari yang terakhir tau. 

You Might Also Like

2 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored