SHOPBACK, WIN A WISH ! BIRTHDAY WISHLIST

10:09 AM

Asslamualaikum. Holla ~

Sapa tak suka shopping ? Terutamanya perempuan. Kalau tak de duit lagi pun, tetap juga shopping, tapi window shopping je laa. Kan ? Kita sama.. Sep sikit ! Dah kenapa MZ dok cerita pasal shopping tengah-tengah bulan ni ? Hahaha.. MZ nak kongsi sesuatu yang menarik yang perlu korang tahu.

Mengenali ShopBack sangat menguntungkan bagi MZ. Kenapa MZ cakap macam tu ? Sebab, di ShopBack, korang tak payah nak bukak tab banyak-banyak semata untuk shopping online. Dengan teknologi yang serba canggih, rata-rata rakyat Malaysia sudah melangkah ke alam yang lebih efisyen, seperti shopping secara di atas talian.

ShopBack menawarkan segala jenis product dan service yang korang perlukan. Name it, I'll bet ShopBack have everything. Kalau tak percaya, singgah la ShopBack untuk membuktikan kesahihannya. Antara peniaga bersama ShopBack adalah Lazada, Booking.com, Zalora, Hermo, Althea, Expedia, FoodPanda dan pelbagai lagi. Dan yang penting, ShopBack menawarkan Cash Back ! Shopping, tapi dapat balik duit korang. Sapa nak tolakkan ? Haihhh...

Mudah je dengan ShopBack ni. Korang boleh ke laman sesawang ShopBack, kemudian pilih product, brand, service yang korang nak, ShopBack akan membawa korang terus kepada peniaga bersama meeka. dari situ, korang boleh shopping dan check out terus kat sana.

Tapi, kalau nak Cash Back, kena follow syarat dan terma yang ditetapkan. jangan risau pasal syarat dan terma tu, cuma baca tab pop up window yang terpapar dan ikut arahannya untuk mendapatkan Cash Back.

Kalau nak tahu, macam mana cara ShopBack berfungsi, rerajin tengok kat How It Works hokey.

Kalau tengok laman web shopping online, mesti ada benda yang telah di target, setidaknya tertarget. MZ pun macam tu, tengok punya tengok, ni antara wishlist yang terbekenan masa tengah godek-godek ShopBack.


1. NIKE SPORTSWEAR HAYWARD FUTURA 2.0

Nike Sportswear Hayward Futura 2.0 Backpack


Atas sebab faktor penuaan, MZ harus menggantikan beg yang MZ gunakan untuk ke kerja dan pilihan MZ untu kali ni, Nike. Suka dengan warna ni, bila kotor tak lah nampak sangat kan. Material polyester pun jenis material yang tak mudah kotor. Nike memberikan 100.0 % cashback kepada pelanggannya. Banyaknyaaa !!!

Untuk Go Shop untuk setiap pembelian, semua pelanggan tak kira pelanggan baru atau pelanggan lama akan menikmati cashback sebanyak  2.0 %. Jadi, repeatable customer pun akan tetap mendapat cashback yang sama dengan pelanggan baru.


goshop, merchants, cashback, shopback, win a wish, hermo, teluk kumbar, lexis suite, nike, adidas, discount, hotel.com, airasia, agoda, booking.com

Kalau ada steam iron ni, senang sikit kerja untuk iron baju. Kesian kat bonda tersayang kena iron baju ayahanda tersayang sampai lenguh-lenguh pinggang asyik duduk. Kalau steam iron ni, sambil berdiri pun boleh. MZ pun lagi rajin la iron baju, lagi rajiiiinnnnn beli baju... Hahahah



Lexis Suites Penang, Penang

Plan nak pi awal bulan 4, tapi bonda tersayang tadak pulak time tu, so kena tukar tarikh tapi tak tau lagi bila. Senang kalau stay dekat Lexis Suite Penang ni sebab ada pool dalam bilik. Tak payah bersusah payah nak berhijabista bagai time mandi, boleh mandi sepuas hati. Sesuai untuk Muslim yang memang menjaga semua tu. Hotel.com bagi cashback sebanyak 9.0% cash back! Banyaknyaaaa.....

Hermo Malaysia bagi cashback 2.0%. Sakan la kan shopping kat Hermo, lagi banyak la yang diborong. Hermo ! Hermo ! Hermo !


goshop, merchants, cashback, shopback, win a wish, hermo, teluk kumbar, lexis suite, nike, adidas, discount, hotel.com, airasia, agoda, booking.com


Toner ni sangat sesuai untuk mengecilkan liang pori, merawat kulit bermasalah dan kulit sensitif, tetiba kulit MZ ni jadi sensitif pulak. Maybe Cosrx adalah penyelesaiannya. Dah la boleh mengecilkan liang pori, yang tu yang paling MZ suka.... Ini hasil daripada review orang ramai lah. Teringin jugak nak rasainya sendiri. By the way, Hermo Malaysia antara merchant yang memberikan cashback yang tertinggi. Syokkkk !!!

5. GoPro HERO4 Silver Adventure Edition (Local Supplier Warranty)+16GB Micro SD Card + Dual Battery Charger + Extra One Battery  


Lazada pulak menawarkan sehingga 11 % cash back. Aiyayaya ! Sakan aih shopping dekat ShopBack ni, terasa semua nak angkut. Yelah ! Dah semuanya ada cash back, rasa macam.. Haih ! Tak tau nak cakap.

Kalau dekat Lazada, dah tentulah ini aim MZ. Hero 4. Dengan ShopBack bertambah jimat sebab dapat cah back yang tinggi. Hampir RM200. Huh ! Lap peluh...

6. makeup make up Foundation Sponge Blender Blending Puff Flawless Powder Smooth Beauty NW

goshop, merchants, cashback, shopback, win a wish, hermo, teluk kumbar, lexis suite, nike, adidas, discount, hotel.com, airasia, agoda, booking.com, skin care, beauty,

Sponge blender ni pun dah lama tengok. Kadang geram sebab design dia comle-comel, macaroon lah apa lah. To be turth, MZ pun tak pernah lagi guna ni, dan rasa sangatlah teringin nak guna ni. Sebab baru nak belajar guna sponge blender ni, amek yang murah-murah dah la. Original blender almost cost me RM100. Dengan ShopBack, lagi berbaloi-baloi.. Heee..



goshop, merchants, cashback, shopback, win a wish, hermo, teluk kumbar, lexis suite, nike, adidas, discount, hotel.com, airasia, agoda, booking.com, skin care, beauty,

Disebabkan rambut MZ kering, MZ nak jugak try product untuk rambut. MZ nak jugak rambut MZ bersinar bagaikan bintang. Eceh ! Banyaknya diskaun + cash back lagi banyak lah MZ save. I loikeee !!

MZ tak boleh tengo ShopBack lelama, nanti makin banyak MZ punya wishlist. So, untuk korang yang nak shopping, tapi malas nak keluar rumah, banyak kerja kat rumah, bolehlah singgah ShopBack, dengan diskaun yang hebat serta cash back, memang berbaloi-baloi. 

You Might Also Like

4 comments

  1. faktor penuaan? beg yang penuaan ke orang? aish..konpius.haha

    ReplyDelete
  2. good luck, sy berkenan dengan no 5 & 6 😍

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored