PEMENANG GIVEAWAY SUNWAY LAGOON TICKET BY MIAMORZAFIRAH

5:00 PM

Assalamualaikum. Holla ~

*drum troll* and excited face

Image result for excited face gif


Here is the winner.....


Pemenang tiket Sunway Lagoon :


The lucky number is, 9. Siapa nombor 9 tu ? Check kat entry INI ok.

Walaupun penyertaan tak ramai, tapi sebagai nak menghargai korang yang join, MZ nak bagi top up RM 10 kepada salah seorang lagi peserta dan nombor bertuah itu ialah....



Nombor bertuah berikutnya ialah, 4.


Tahniah kepada yang berjaya, yang kurang berjaya, boleh cuba lagi. Jangan serik ye join GA MZ.

Kepada pemenang, *kalau boleh ASAP* boleh emailkan kepada MZ details anda yang terdiri daripada nama, alamat dan no telefon. Yang menang top up tu pulak, hantarkan nombor telefon anda ke email MZ jugak hokey. Kalau anda pengguna postpaid, nanti MZ transfer jumlah yang sama ke akaun anda hokey.

Sementara ticket sampai, nah replika dulu ye. Hiks

You Might Also Like

16 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored