REVIEW MAGNUM RED VELVET

9:38 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Kegilaan MZ buat ketika ini, Magnum Red Velvet. Aumm !

Sedap gila baq hang ! MZ jatuh berkali-kali dengan Magnum Red Velvet ni. Tak daya nak bangun dah kalau dah jatuh banyak kali. Hee.. *over sangat*

MZ jumpa ni kat stesen minyak Shell Jalan Sultan Azlan Shah dan ianya berharga RM 4.50. Punya sedap Magnum Red Velvet ni sampai MZ rasa macam MZ tak mau telan, nak simpan dalam mulut je. Hahaha.. Sampai macam tu sekali punya suka dekat Magnum Red Velvet ni. Huh !

Depend on tempat jugak, sebab hari tu MZ ada beli Magnum, tapi bukan Red Velvet lah, harga dia dekat RM5.++. Setahu MZ, selalu MZ beli Magnum, harga nya lebih kurang RM4.50. Mungkin tempat yang MZ beli tu di kawasan tarikan pelancong, sebab tu mahal sikit. Make sense tak ? Heee..



Magnum Red Velve, perisa baru magnum, magnum new flavor,, sedap, best tak, manis tak, rasa macam mana,

Magnum Red Velve, perisa baru magnum, magnum new flavor,, sedap, best tak, manis tak, rasa macam mana,

Magnum Red Velve, perisa baru magnum, magnum new flavor,, sedap, best tak, manis tak, rasa macam mana,

Magnum Red Velve, perisa baru magnum, magnum new flavor,, sedap, best tak, manis tak, rasa macam mana,

Honestly, *sila buang huruf H kalau tak boleh geng ngan King Coco* Magnum Red Velvet ni terasa lemak dia, red velvet dia pun sedap, memang pandai lah Walls mencipta red velvet dengan rasa yang sangat, aum ! Tak terkata dia punya sedap tu.

Memandangkan ianya menggunakan coklat putih, mungkin agak manis bagi sesetengah orang yang tidak menggemarkannya. Bagi MZ, MZ memang suka white chocolate. So, tak dak masalahlah dengan white chocolate tu. 

MZ tak kisah pun kalau DIBERI makan Magnum Red Velvet ni hehari, cumanya.... MZ kena kira kalori seharian *mata ke atas, tangan ke bahu*, dan disebabkan itu, sekali sekala cheat day tak pa kan.



You Might Also Like

18 comments

  1. magnum memang pilihan aida tau.
    but yg ni lom sempat rasa!
    sedap ekk? hmmmm kena dpt kan satu nih...

    ReplyDelete
  2. Ccl baru tahu magnum ada perisa red velvet ni ..kena terjah 7e la kejap g

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak semua &E ada, MZ singgah banyak &E, kebanyakkannya tak de or maybe belum sampai. Good luck ~

      Delete
  3. Salam singgah sini dik MZ....tergoda dengan red velvet dia tu...

    ReplyDelete
  4. adehh dok cr ni pon blm lg...
    kene try gak ni..
    ohh ye lame xkunjung sni.
    blog pon da berubah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. memang kena try..

      Tu lah.. mummy Firah ni kan bz bebenor lately

      Delete
  5. Replies
    1. Tekak MZ suka sangat dengan Red Velvet ni.. haishhh.. teringat2 pulak

      Delete
  6. Ala.. coklat putih dia manis.. bukan minatku.. Tapi cam nak cuba jugalah sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coklat putih tu macam manis sikit, sapa yang tak makan manis, and tak suka coklat putih, mesti kureng sikit

      Delete
  7. tak pernah cuba lagi.. nak cubaaaa tak jumpa jumpa.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang dah senang sikit nak jumpa dari previously

      Delete
  8. tak pernah cuba lagi nak kena try ni

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored