SEMBANG GEGURL .:. IN2IT SHEER SHIMMER BLUSH

12:38 PM

Assalamualaikum. Holla ~

Okeh ! Entri penutup untuk sembang gegurl dari minggu lepas. Hahaha... Kan dalam entri yang dulu memang ada review pasal my first blush, yang ini the second one and I'm really in love with it.

Suka sangat, sebab ada effect shimmer, sekali dengan blush. Kalau sebelum ni, blusher MZ hanyalah bertindak sebagai blusher, tapi kini, tidak lagi selepas menggunakan IN2IT. Rasa yakin dan berbeza serta teruja.

MZ dah lama nak cari blusher yang shimmer ni sebab MZ rasa, MZ tak rajin, tak pandai nak tambah bronzer untuk bagi effect glowing gittew. Dan untuk memudahkan kerja, kenalah cari blusher yang ada effect shimmer, baru senang kerja. 

Cari punya cari, jumpa lah yang ini. Beberapa kali jugaklah MZ ke drug store peberet MZ *Watson*, tapi malangnya Copper Pearl ni sentiasa out of stock.

Dalam banyak-banyak warna Copper Pearl menjadi pilihan hati MZ sebab MZ nak warna yang lebih dekat dengan rona kulit. Selain Copper Pearl ada jugak Apricot Pearl *kalau tak silap MZ*, warnanya seakan-akan dengan Copper Pearl, tapi ianya agak berwarna merah jambu kalau nak dibandingkan dengan Copper Pearl.


in2it, shimmer blusher, drug sore, watson, review, copper pearl, apricot pearl, nice colour, high pearls, long lasting,

in2it, shimmer blusher, drug sore, watson, review, copper pearl, apricot pearl, nice colour, high pearls, long lasting,


Copper Pearl code nya 06 dan berharga bawah RM20, dalam RM16.++. IN2IT Sheer Shimmer Blush menjadi perkara rutin untuk MZ kalau nak keluar rumah. Ntah ! MZ memang suka sangatlah dengan IN2IT Sheer Shimmer Blush, dengan warna yang cantik, dengan shimmer yang tak over, memang kena dengan pilihan hati MZ.

Walaupun warnanya agak coklat, tapi bila pipi menjadi makanannya, ianya seolah-olah berwarna pink. 

in2it, shimmer blusher, drug sore, watson, review, copper pearl, apricot pearl, nice colour, high pearls, long lasting,
  

You Might Also Like

4 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored