TEASER BUDGET TRIP KRABI DAY 1

12:45 PM

Assalamualaikum. Holla ~

MZ dah nak statr mengarang untuk entri makan angin hujung bulan Februari hari tu. Bagi MZ sedut angin rajin dan mood Krabi pulang agar MZ boleh mengarang sepantas The Flash. Kuikuikui..

Trip kali ni,  MZ angkut Dikdik dan Syahirah. Ingat lagi tak sapa Syahirah ? Kalau tak ingat, boleh terjah entri ni, PADANG, BUKIT TINGGI HERE I COME !!! DAY 1.

Kemana destinasi kami seterusnya ? Planning dah ada, tapi semua diatas ketentuannya. Doakan ye.. Sebelum tu, nah MZ belanja sikit teaser Krabi, lokasi pertama semuanya atas urusan sendiri, tiada bantuan pihak lain. Kikiki..

krabi, back packing, ao nang, emerald  pool, blue pool, cara mudah nak ke krabi, trip budget ke krabi, budget ke krabi, pakej snorkelling di krabi, ao nang, apa yang best di krabi, night market krabi,


krabi, back packing, ao nang, emerald  pool, blue pool, cara mudah nak ke krabi, trip budget ke krabi, budget ke krabi, pakej snorkelling di krabi, ao nang, apa yang best di krabi, night market krabi,

krabi, back packing, ao nang, emerald  pool, blue pool, cara mudah nak ke krabi, trip budget ke krabi, budget ke krabi, pakej snorkelling di krabi, ao nang, apa yang best di krabi, night market krabi,


Stay tuned untuk entri seterusnya. Entri ni akan dipecahkan kepada beberapa bahagian dan bahagian hotel rumah tumpangan MZ cerita lst sekali.

Sadisnya jugak... banyak gambar yang tiada, berenang bersama Iphone dan tuannya cik puannya. Dah la tak sempat nak back up ke icloud. Tuan Cik puan dia nangis tepi bucu katil rumah tumpangan. Nanti, MZ cerita tu dalam entri akan datang.

Dengan itu, siapa berbesar hati nak derma Iphone 8 kat MZ ? Tak pe, MZ sanggup tunggu sampai dia release nanti... Muheheehehe

You Might Also Like

11 comments

  1. Replies
    1. Jernih sangat... geram tengok rasa nak peluk je air tu.. :P

      Delete
  2. Lebih best renang kalu boleh pakai 2 helai kecik tu jek... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah buat.. tapi minah lain la, bukan kite... kikiki

      Delete
  3. bestnya tengok air laut dia. bersih sgt.

    ip berenang? omaiiiiiiii mai mai

    ReplyDelete
  4. alolo kesianya.x sabar baca cite krabi ni.rindu tempat ni

    ReplyDelete
  5. hehehe cepat cepatan dooong mau dibaca ceritanyaaa hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored