HARGA MINYAK MINGGU KEDUA JUNE

9:31 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Minggu kedua bulan June 2017. Alhamdulillah, masih bernafas dan diberikan kesempatan untuk menunaikan ibadah di bulan Ramadhan yang mulia ni.

MZ mintak maaf sebab recently asyik lambat update pasal harga minyak. I was so busy, office hour, sibuk dengan kerja. Time break, kira nak melepas lelah je, tak mampu nak mengarang time keja lagi dah. Balik rumah, tunggu waktu berbuka, solat, teruskan #buildingmyownempire. Well ! I choose my own path, so I sacrifice everything. 

Terbanyak pulak membebel. Minggu lepas ada penurunan RM 0.07 untuk RON 97, RM 0.05 untuk RON 95 dan Diesel sebanyak RM 0.08. Biasalah, mestilah starting dengan RON 97 sebab MZ pengguna RON 97 untuk motor dan kereta. I feel the difference, so that's why I've chosen RON 97.


harga minyak baru, harga minyak mingguan, kpdnkk, baik buruk, minyak turun, seliter berapa rm, mac, april,june, jun


Cemana pulak dengan minggu depan ? Tunggu hari Rabu ni hokey. Moga, turun lagilah ye harga minyak, dan mohon turun sampai raya nanti. Baru syok jalan satu Malaysia, ehh.. satu kampung.

Macam biasalah, kot mana pun masih tetap kena isi minyak, cumanya untuk pengguna yang mengisi menggunakan liter macam MZ, jadual ni sangatlah berharga. Ye dak ??


You Might Also Like

2 comments

  1. Yang penting waktu nak raya turunlah harga minyak.. Sian ramai nak balik kampung dengan budget yang ngam ngam..huhuh

    ReplyDelete
  2. teruskan turun..akak tunggu nak isi minyak ni.eh dah macam main saham plak..haha

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored