Waktu berbuka puasa sepanjang Ramadhan 2017

1:28 PM

Assalamualaikum. Holla  ~

I'm back. Sorry dah lama tak blogwalking. Sorry dah lama tak tinggalkan komen. Sorry jugak untuk diri sendiri sebab dah lama tak rajin membiarkan jari jemari menulis. Bukan apa, mata ni... kemain dia tau.. rajin nau-nau dia sabotaj tuan dia. Penyudahnya, tuan dia terkedang, laptop menari-nari. Bangun dari lena yang panjang, barulah penyesalam timbul. Acano ?

Haaa.. dah lama tak membebel, sekali dapat membebel, first paragraph dah penuh. Maafkan beta ye... kuang kuang kuang.. 

Day 9 Ramadahan.. alhamdulillah.. masih diberikan kesihatan yang baik untuk meneruskan hidup dan menambahkan amal. Sambil menaip, sambil lepak santai, break time.. nan hado macam ni selalu.

Kali ni, MZ nak share waktu berbuka puasa yakni waktu solat untuk setiap waktu di Penang. Since MZ, orang Penang yang manih melecaih, MZ share lah Penang punya. Hampa yang negeri lain tu, bolehla pakat share negeri hampa punya.

Bila kita mudahkan urusan orang, in sha allah Dia akan permudahkan urusan kita jugak. Mudah-midahan yeee...

Waktu berbuka puasa, azan Penang, waktu solat, waktu imsak, ramadhan, waktu yang ditunggu,



You Might Also Like

2 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored