GARDENIA, SAY CHESEEEEEE !!!!

9:53 AM

Assalamualaikum. Holla ~

MZ memang suka mencuba benda baru, tapi bergantung jugakla benda yang jenis macam mana kan. Kalau MZ suka benda baru tu, MZ teruskan lah pembeliannya. Kalau tak, cukuplah sekali. Tapi, lain padang lain belalang, samalah dengan tekak. So, terpulang lah pada hampa kalau hampa rasa benda yang MZ tak suka, hampa suka kan... Heee..

Kali ni MZ nak kongsikan product baru dari Gardenia pulak. MZ memang suka makan roti, segala jenis roti memang peberet lah. So, sebab tu MZ banyak jugak mencuba roti-roti yang baru yang berada di pasaran kan. 

Entri kali ni MZ nak share pasal Gardenia Say Cheese. Basically, roti cheese lah. Harga dia RM 2.3 dan masih mengekalkan packaging yang seakan roti Gardenia sedia ada. Branding kan.... 

Yang ni MZ beli di hentian sebelah Juru, memang teruja nak try kalau nampak benda baru. Even baru lepas breakfast, MZ tidak melepaskan peluang untuk membelinya dan dalam hati punyalah tak sabaq nak try. T_T
Cam ni lah rupa packaging diaaa.....

gardenia say cheese, prodcut baru gardenia, bread lover, bread addict, penggemar roti, on the go, easy, cheap, malaysian brand, cheese stick,

gardenia say cheese, prodcut baru gardenia, bread lover, bread addict, penggemar roti, on the go, easy, cheap, malaysian brand, cheese stick,


Ini pulak rupa dia sewaktu dalam proses untuk memakan. Hahaha.. ayat ntah pape ntah...

gardenia say cheese, prodcut baru gardenia, bread lover, bread addict, penggemar roti, on the go, easy, cheap, malaysian brand, cheese stick,

gardenia say cheese, prodcut baru gardenia, bread lover, bread addict, penggemar roti, on the go, easy, cheap, malaysian brand, cheese stick,


Urm... review ini adalah jujur dari lubuk hati MZ. MZ rasa, Gardenia Say Cheese ni bukanlah pilihan hati MZ. Sebab, rotinya tidak begitu lembut, rasa cheese nya kurang dan MZ rasa untuk harga sedemikian, dan panjang roti tu, boleh tahan la.. MZ rasa pernah dapat harga yang lagi okey untuk roti cheese dan panjang yang lebih.

MZ ada share kan pasal roti cheese dari jenama yang lain dalam entri sebelum-sebelum ni. Dan MZ masih menyukai roti tersebut kerana kelembutan dan keenakan roti tersebut. Kalau nak tau roti tu brand apa, macam mana rupa dia, bolehlah mencari nya di search box sedia ada.. kuikuikui


You Might Also Like

2 comments

  1. tak prnah rasa lgg. nnti nk try la.. hehe

    ReplyDelete
  2. Yg brand satu lg plastil kuning hat cheese tu sedap...n brand yg sama ada topping ala2 pizza pun lazattt

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored