WORDLESS WEDNESDAY #82 .:.AN IDEAL DIET, NUTRI BROWN RICE

9:51 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Dah lama rasanya tak buat ww kan. Dah sifat M menebal, memang tak dapek nak nolong. 
Hari ni MZ nak share something untuk orang tengah diet.


nutri brown rice, makanan diet, diet seimbang, beras perang, kebaikkan beras perang, menu diet, cara untuk kurus dalam seminggu, sarapan pagi mengenyangkan

Haaa.. sapa suka brown rice ? Tunggu next entri untuk cerita penuh tentang brown rice yang ada banyak perisa ni.

Alternatif baru diet anda.. Hehehehe

Singgah sini jugak..


You Might Also Like

6 comments

  1. cereal baruu eh tu ? awak ni selalu up benda2 baru kat market.. suka suka..

    ReplyDelete
  2. wah...tapi nak makan nasik betul he he

    ReplyDelete
  3. bukan selalu WW ni buat time malas ke? hehe..time rajin buat entry berjela

    ReplyDelete
  4. sedap nampak kena cuba nanti

    ReplyDelete
  5. brown rice memang boleh turunkan berat bedan...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored