Jacker vs Pringles

3:42 PM

Assalamualaikum and hi peeps... today is Saturday.. happy holiday..! bestkan tak payah bangun awal2 pergi kelas.... anyway, aku still bangun awal but not as early as the weekdays.. this weekend seems like no activities.. so, stay umah 'lepak'ing and 'movie'ing... yeah ~ ape lagi yang ktorg leh wat... bila stay kat umah, opkos la hang tuah, hang jebat, hang kasturi, hang lekiu malas nak kua p beli makanan.. hah..!! why tak masak..? if nak masak pown kena klua beli barang hokey... hang2 yang ada kat umah nie malas nak kuaq.. panas sey ~ Melaka punya panas.. hadeihhh!! perit... tapi panas lagi api nun disanun.. hek2.... hang lekir da otw g Jasin.. aktiviti normal beliau ~ 'kayak'ing...nak kenal tak sapa hang2 yang aku sebutkan diatas...? nanti aku introducekan sensorg... :) nie stock makanan aku yang seberapa.. da qhupe wardrobe da aku nengoknye... pilih2... 2 singiit... 2 singgit... hek2..

wardrobe makanan ( sorry gambaq shaking..)

subjek pada hari ini



haa... arinie aku nak crita pasai depa berdua nie lah... aku slalu makan Mister Potato punye.. sbb brand tue jew yg wat sale slalu.. hek2... Jacker lak aku tak pernah try untill hari nie.. haaa.... flavor yang aku suke, SOUR CREAM & ONION... yummy ~ de rasa masam2 cket.. tak der lah masam teruk sangat... sesedap rase jew lah lau bagi aku.. sesape tak pernah try, ate... cobe lah qhase... tak nyesal punye lah... yang nie aku beli kat Mydin Ayer Keroh.. sebotol tuh, RM2.99.. murah kan..? hamek ~ aku memang nak yang memurah jek... so, kalau nak diikutkan Jacker lagi worth it lah sbb die 160 gm rather than Pringles yang hanya 110gm.. tapi dari segi rasa dia, Pringles lagi sedap lah... pandangan aku lah tue, tak tawu lah korang nye lak... Jacker nie rasa dia cm, .... nta la.. tak tawu aku nak gambarkan.. hehe.. rase lah kowt baru korang tawu.. Pringles and Mister Potato best.. rasa dia tak lari sangat.. in my opinion lah.. ur opinion and mine tak tentunya sama an..? eventhough our rambut having the same colour..? is it..? hik2.. anyway, it's only a junk food.. tak elok lau makan slalu2.. t cpat botak as what my ibu always said.. ajinamoto banyak... so.. that's all for today... jumpa lagi laen kali.. causinciiii...

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored