RAYA 2013 ~ BEST KEW..?

12:17 PM

hahahaha.. gelak dulu sebelum post ~ *ntahpapentah...* hari nie da Syawal yang ke 16.. aku baru nak teringat upload gambar raya.. okay lah tuh.. still raya lagi wat ~ an.... an.... an.... bagi aku...., raya tahun nie tak best sangat sebab abah kena kerja and so kami beraya kat Penang ja... pagi raya still kat umah, solat sunat Aidilfitri kat surau kat umah with adik emok and ibu.. abang macam biasalah pi sendiri... then, balik umah tengok TV dulu.. pas zohor baru pi umah tok... haaa... this year kan, ramai plak bebudak datang umah nak beraya.. da la ibu tak siapkan wet rayo ~ sebaek ada wet syiling aku.. terpaksalah kau menjadi korban Aidilfitri.. hehe... selalu ibu siapkan wet hampa tak maw mai pulak... sian hampa dapat cket ja an.. sorry adek2 bukan akak tak maw bagi, tapi memang tak dak ~ nak dijadikan cerita, sebelum pi umah tok, ibu ajak pi umah orang yang ngasuh abang masa kecik2 and umah kawan dia... so, call lah dulu orang yang jaga abang tuh, but then tak anagkat.. next, Sungai Pinang umah kawan ibu.. ibu cakap tak maw call ala2 suprise konon... haaa... last skali kami yang ter'suprise'.. tak dak orang kat rumah... sob2... second day raya p kuboq ja... then, macam biasalah tok su punya open house.. menu utama, laksa... caq plak sponsor satay ~ thank ue.. satay kali nie sedap sangat ~ third day raya, pi kenduri kat umah kawan ibu.. kali  nie kat Taman Kijang kat BM plak.. then, as usual umah tok lang, umah tok teh.. last skali baru umah tok ndak.. haish.. tak pernah wat cmnie.. umah tok ndak da la kat Sungai Ara... da balik seberang, then patah balik Islan.. but, worth it la sebab dapat laksa lemak aka laksa siam.. sedapppp woooo ~


dah2.. jom tengok gambaq plak ~

Pagi raya ~ sebelum ke surau

we are on the wa.. jalan kaki ja...

ibu & me.. da nak balik...

kami sahaja.. SELAMAT HARI RAYA...

my kesayangan

hahaha.. tuan punya kamera aka tuan punya blog..memang gmbq dia banyak....

anak Cik Man cantek an.. hahaha

jalan nak pi umah tok su plak ~ Bayan Lepas

second day raya ~ we are blue

ibu & cik ~ mereka adik beradik

family ~ walaupun tak cukup korum

sama tapi tak serupa.. umo sama tapi ketinggian tak.. hehe

awish & me

kakak geram kat adek ~ hamek

sian adek an....

cousins ~ gegurl jew

third day raya ~ umah tok lang

kakak kena paksa senyum...

I like this picture the most

balik dari umah tok teh and otw umah tok ndak.. singgah solat jap kat masjid TAT

saja nak tunjuk baju cik beli kat Medan ~ tentiu cik...

saya adek.. dia kakak.. haha

dah.. jom gerak




so, seperti tahun lepas, classmate datang beraya ke rumah.. tahun nie menu dia spageti... haha.. kau hado ~ maaf jika ada kekurangan....

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored