Alhamdulillah.. Rezeki June....

12:33 PM

Holla ~ lama jari jemari tidak bertugas kan... dia ngelat banyak aw.. ngeh2... minggu ni, mood study week so buat2 busy dengan buku.. padahal esaimen pun tak siap lagi.. macam mana ni...? esaimen Advance Fluid guna Python.. bulih..? nga alip nga alip lah... a programmer in the making.. muhahaha.. poyo sangat.. baru main dengan matlab & Python dah berangans nak jadi programmer.. tu pun terkedek2.. benda yang aku tak suka dulu.. tak sangka ada jugak peluang aku untuk ke arah situ lagi.. heee... oh ya... aku pun dah dapat keja yang dekat Klang hari tu.. ingat tak aku ada cakap dulu... apa..? tak ingat..? yang ni lah.. watch Kusinero online... mengaji.. cerita universiti... alhamdulillah... syukur sangat.. pi ka tak pi ka... tengah pikiaq lagi.. kalau boleh nak dok bawah ketiak ibu & abah, if tak dak rezeki belah sana lagi, layan je lah.. dokkkk..? nak buat macam mana kan.. thank ue taw kalau hampa doakan aku hari tu.. maseh naaaa... by the way, tomorrow is my first paper for my last semester.. InsyaAllah.. Advance Fluid... doakan aku ye kawan2 yang aku kenai and tak kenaii.. thank ue ~ suruh orang doa kalau malaih setadi tak jadi hapa gak.. okeh la naa... sebenaqnya banyak ceqita nak share ngan hampa, FKP day.. last BBQ with SME family.. nak share pre convo punya gambaq... tapi sebab esok ada paper dok tunggu, len kali lah aku cita.. naaa.. lagipun....,aku tak rajin lagi nak watermark gambaq.. banyak taw...!!! letihhh!!! help! help! ^_^ last but not least, baby June, happy birthday awak2 sekalian... terutamanya my cuzzie, Noor Arina Diyanah Donat, on this coming Tuesday and my one & only brotherrrrr... Ahmad Nazirul Haziq on Friday... love both of ue till the moon and back... and to the moon again... and back.. and bubye ~

You Might Also Like

2 comments

  1. Alhamdulillah...
    Jom join GA ini
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/06/giveaway-puasa-rm50.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored