April nan terlalu busy.. sibuk.. ke laut...

6:09 PM

hello April.. da tengah bulan pun.. satu entri pun tak dak.. bukan ceq malaih.. cuma ceq tak dak masa ja nak berceqhita.. ceq ada banyak ceqhita nak2 last week cuti sem.. 1st time ever cuti sem tak balik.. penuhh ngan program... can ue imagine..? I da hitam tau sekarang.. hitam2 ai pun ada orang kata ai macam Siti Nurhaliza... hahaha.. Siti Nurhaliza version hitam ke dik... tak sesuai taw.. ai lagi comey berganda2...


ai de bersion hitam....


Berries kata ai macam baru balik keja Sunshine.. Sunshine tu sejenih shopping complex kat Penang.. sapa dok Penang, tau la.. sapa tak tau, nanti pi jalan Penang boleh tengok.. ok lah.. ai nak pi setadi ni.. esok ada test Artificial Intteligence ni.. lampu bilik asyik blinking cam horang gila... marah ai tauuu.....! wish me luck..!

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored